Anna_feerie

Незамінна баночка для власників песиків 🐶

Незамінна баночка для власників песиків 🐶
Незамінна баночка для власників песиків 🐶

Маркетинг іноді доводить бренди до надзвичайних експериментів)). Бо ця серія саме про це (не буду називати, але ви й самі побачите на фото упаковки 🤪). Тож, коли я бачила у дівчат відгуки на блиски з цієї серії, було трохи дивно)).

Та нещодавно знайшла у себе ось такий антисептик - і була дуже здивована, коли зрозуміла, що то має сенс!

Незамінна баночка для власників песиків 🐶

Бо ж краще помити руки, аніж повсякчас їх оброблювати спиртовмісними засобами (моя подруга заробила екзему через зловживання такими продуктами 😔).

Але бувають випадки, коли антисептик рятує. Я знайшла йому супер призначення, а саме - прогулянки з собанею)). Справа в тому, що рік тому, 8 березня, чоловік приніс мені з вулиці маленьке цуценя (яке трохи підросло і має вже під 25 кінських сил 😁).

Як відповідальна собача мамця, я прибираю за малим, але іноді трапляються казуси)). Тому зі мною завжди вологі серветки, а тепер ще й антисептик (так би мовити двохетапне очищення 🤪).

Склад у цього антисептика звичайний, спирти, алое та віддушка (та, незважаючи на неї, все одно пахне спиртом). Але для мого способу використання то не мінус)).

Тож, якщо у вас є пухнастий улюбленець, рекомендую носити з собою такий маленький флакончик, бо ситуації бувають різні 😁.