khoroshaeva

Clean It Zero Cleansing Balm Purifying 🤨

Clean It Zero Cleansing Balm Purifying 🤨

Всім привіт!

Вже кілька років поспіль моє серце та шкіра належать гідрофільній олії Manyo і очищаючому бальзаму Heimish.

Однак, я вирішила їм зрадити, тому що повелася на позитивні відгуки та рекламу бальзамів від Banila Co. Clean It Zero. Серед різноманітності баночок цієї серії мій вибір ліг на Clean It Zero Cleansing Balm Purifying. Ділюсь враженнями👇

Бальзам представлений у класичній баночці із пластику.
Кришка відкручується, банку закриває міцно. В комплекті до бальзаму йшла пластикова лопатка для нанесення, але я її успішно загубила, тому фото не буде).
Об'єм: 100 мл, витрата в міру економічна. Я вирішила відразу купити повний розмір, хоча краще було б взяти мініатюрку на пробу.

Бальзам дуже добре спресований у баночці, але при цьому набирається досить просто, за рахунок своєї пластичної текстури. Бальзам щільний, нагадує вершкове масло. У текстурі є крупинки, але при використанні вони не викликають дискомфорту, оскільки засіб миттєво тане при контакті зі шкірою.
Бальзам не липкий, але злегка жирнуватий.

Засіб немає яскраво-вираженого аромату. Він скоріш нейтральний, мені пахне чистотою та свіжістю.

Я використовую бальзам у вечірньому догляді, першим етапом очищення.
Невелику кількість засобу (буквально горошинку) наношу на суху шкіру обличчя, поверх макіяжу.
Бальзам тане на шкірі, тому дуже м'яко ковзає по ній і добре розподіляється. Роблю масаж круговими рухами протягом 1-2 хвилин.
Після цього змочую кінчики пальців теплою водою і продовжую масаж, поки бальзам не перетвориться на текстуру молочка.

Ще трохи масажую шкіру, без сильного натиску і змиваю залишки засобу теплою водою.

Бальзам не викликає жодних неприємних відчуттів у процесі використання. Не пече очі, не стягує шкіру, а також не залишає на ній відчуття плівки та липкості.

На руку я нанесла 4 продукти: водостійку губну помаду, олівець для брів, бронзер та добре пігментовані тіні.
В результаті, бальзам не повністю видалив помаду та тіні.
В цілому, можу сказати, що бальзам дуже погано видаляє стійкі і тим паче водостійкі текстури. Також він не дуже добре видаляє туш, причому незалежно від стійкості, створює тільки "ефект панди".

Коротше кажучи, я не вражена тим, як він видаляє макіяж. Підійде хіба що для розчинення дуже легкого макіяжу.
Проте, бальзам непогано показав себе у плані очищення шкіри без макіяжу:

• Після бальзаму відчувається чистота та свіжість на шкірі.
  • Він непогано вирівнює тон шляхом освітлення.
  • Пом'якшує шкіру, робить її більш гладкою та приємною на дотик.
  • Непогано бореться із жирністю, добре матує.
  • Трохи звужує пори.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій

Clean It Zero Cleansing Balm Purifying у порівнянні з тим же Heimish, програє у кілька разів).
Він непоганий в якості додаткового догляду за шкірою, але ж як засіб для демакіяжу дуже слабенький😢