О'L

Здається, цього місяця маю лише одну empty bottle

Здається, цього місяця маю лише одну empty bottle

Це єдиний засіб, якій у мене закінчився в цьому місяці.

Судячи з історії моїх замовлень на MakeUp, придбаний він був рівно рік тому назад ) Тож, вистачило його досить надовго ) хоча це, мабуть, більше пов'язано з тим, що маю багато різних засобів для тіла та користуюсь періодично усіма ).

Я взагалі просто обожнюю різні лосьйони, крема та баттери для тіла. А якщо вони парфумовані та мають улюблений аромат, то це неймовірна ейфорія! Та інколи хочеться просто намазати на себе щось звичайне та комфортне, що не має вираженого запаху. От, саме таким комфортним продуктом виявився для мене Barnangen Nordic Care (особливо він став у нагоді взимку).

Цей body lotion був би майше ідеальним, аби лише не пакування ( Дозатор настільки короткий, що перестав набирати засіб, коли його у флаконі залишалось ще 1/4. Тож, треба було підбирати новий дозатор, а оскільки жодний з тих, що маю в наявності, не підійшов, то вишкрябувати його доводилось усіма підручними засобами - що взагалі-то не дуже зручно.

Щодо якості, то тут нарікань немає, тим паче враховуючи вартість (хоча склад наче не настільки гарний, як хотілось).

Шкіру маю суху та чутливу, в холодну пору року без засобів для тіла не можу - хоч, намагаюсь не носити синтетичний одяг, від холоду все рівно може бути шелушіння, свербіж та подразнення. Засіб з цим впорався добре. Аромат для мене досить легкий та приємний - схожий на якісний дитячий крем.

Якби не пакування, то залюбки б його придбала повторно.

Здається, цього місяця маю лише одну empty bottle
Здається, цього місяця маю лише одну empty bottle