О'L

L'Occitane

L'Occitane

L'Occitane був, мабуть, моїм першим брендом типу "еко".

Загалом, раніше я була його найщирішим прихільником, доки з часом не відкрила для себе інші не менш цікаві торгівельні марки.

Остання моя покупка була здійснена кілька років тому, тож все, що на фото - це ще довоєнні залишки.

Найпершими засобами, які в мене з'явились - були мініатюрні версії серії "Вербена". Мала такий гель для душа, молочко для тіла та міні-версію парфумованої води. Молочко одразу було використано, бо такі засоби для тіла - то моя любов! Гель для душа та парфумована вода залишились й досі.

Аромат досить ніжний, але мені більш схожий на лайм, лімон чи дюшес (чи може я не знаю, який запах має вербена?))))))))

Гель для душа досить економний та милкий, проте піни з нього не дуже багато (ну, це й недивно, враховуючи, що бренд позиціонує себе як "еко-френдли").

Пармувана вода дуууже класна і ніжна, проте, зовсім нестійка (що також недивно, бо, я так розумію, спиртів у складі досить мало). Використовую її іноді влітку, коли хочеться щось свіжого та легкого.

L'Occitane

Крем для рук Shea Butter, здається є найвідомішим продуктом бренду. Він має у складі аж 20 % масла каріте.

Зі свого боку можу сказати, що це дійсно один з найкрашіх засобів для рук, та в холодну пору року він майже незамінний. Гарно захищає, відновлює, живить та зволожує шкіру. Запах мені схожий на якісний дитячий крем.

На відміну від Shea Butter, крем Cherry Blossom має не таку щільну структуру та більш легкий. Ця крихітка дісталась мені в якості подарунка до покупки. Гадала, що вона мені стане у пригоді в дорозі, чи в сумочці, проте пробула вона там досить довго, а я нею так і не користувалась. Зараз цей крем в мене скоріш для колекції, бо дуже подобається його вигляд та звичайно запах (обожнюю оці вишні)))

Маю в планах спробувати їх Immortelle Divine та Ультраживильний крем для обличчя, що має у складі аж 25 % каріте.