O’BAYS Tint Balm
На покупку мене звабила ціна, український виробник і відгуки інших дівчат. Потім тінт ще й попався у декоративному б'юті-боксі від Мейкап.
На момент огляду - немає в наявності, але я замовляла собі такий за ціною 89грн..
Склад продукту присутній на сайті і зазначений на упаковці українською. Я переклала кожен інгрідієнт вручну: Olive Oil, Polybutene, Glycine Soja (Soybean) Wax, Beeswax, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprrylic/Capric Triglycerides, C30-45 Alkyldimethylsilyl, Polypropylsilsesquioxane, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Parfum, Tocopheryl Acetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Salicylate, Iron Oxides.
Багато інгрідієнтів надають приємний запах продукту (квітковий, цитрусовий, деревний), який мені особисто нагадує апельсинові льодяники. А от бензилбензоат і саліцилат бензилу внесені до списку речовин, які можуть викликати алергічні реакції.
Цікаво, що дуже схожий за складом тінт-бальзам від Colour Intense за 56грн., а з японських і корейських ринків пропонуються бальзами-тінти вартістю +- 300грн..
Тестування властивостей на відповідність заявам виробника.
Бальзам наносила на чисті губи без додаткового догляду.
- "Зручний формат стіку." - так, але є нюанс, що показав краш-тест нижче. Упаковка зручна, не дуже стійка до подряпин.
- "Має шовковисту текстуру, яка ковзає по шкірі та утворює комфортне покриття." - дійсно, ковзає легко. Комфорт своєрідний, бо мені все ж щоразу відчутно, що на губах є плівка, накшталт парафінової маски.
- "Миттєво зволожує та пом'якшує шкіру." - пом'якшуються, але не відчуваю вологи на губах. Одразу після нанесення шкіра губ виглядає доглянутою. Шелушіння губ ставали менш помітними протягом дня.
- "Володіє властивостями тінту, залишаючи на губах красивий та стійкий пігмент." - однозначно красивий, але...
Хочу зазначити, що запах стійкий, я його відчувала і за декілька годин після нанесення. Я погулялала з бальзамом у вітряну весняну погоду, і він не дав моїм губам потріскатися або обвітритися. При цьому засіб абсолютно не липкий, а пігмент не стійкий, тому я брала бальзам з собою, щоб періодично оновлювати шар на губах, особливо після того, як попила або поїла.
Краш-тест і висновки.
Падіння - саме те, що найчастіше стається з продуктами, які ми носимо із собою всюди. На відео, після падіння на підлогу, кришечка просто злетіла і стік добряче назбирав котячої шерсті.
Ще з часом я помітила, що сам стік трошки "повело" в сторону і він став човгати об стінки, залишаючи на них некритичну кількість продукту.
Плюси: ціна; відтінок; захист від вітру; дизайн.
Мінуси: відлітає криш ечка при падінні.
Моя оцінка: якість на 4 з 5, а з урахуванням ціни - на 5 з 5.
Коментарі (0)