Надія nhutei

O’BAYS Tint Balm

O’BAYS Tint Balm

На момент огляду - немає в наявності, але я замовляла собі такий за ціною 89грн..

Склад продукту присутній на сайті і зазначений на упаковці українською. Я переклала кожен інгрідієнт вручну: Olive Oil, Polybutene, Glycine Soja (Soybean) Wax, Beeswax, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprrylic/Capric Triglycerides, C30-45 Alkyldimethylsilyl, Polypropylsilsesquioxane, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Parfum, Tocopheryl Acetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Salicylate, Iron Oxides.

Багато інгрідієнтів надають приємний запах продукту (квітковий, цитрусовий, деревний), який мені особисто нагадує апельсинові льодяники. А от бензилбензоат і саліцилат бензилу внесені до списку речовин, які можуть викликати алергічні реакції.

Цікаво, що дуже схожий за складом тінт-бальзам від Colour Intense за 56грн., а з японських і корейських ринків пропонуються бальзами-тінти вартістю +- 300грн..

O’BAYS Tint Balm

Бальзам наносила на чисті губи без додаткового догляду.

  1. "Зручний формат стіку." - так, але є нюанс, що показав краш-тест нижче. Упаковка зручна, не дуже стійка до подряпин.
  2. "Має шовковисту текстуру, яка ковзає по шкірі та утворює комфортне покриття." - дійсно, ковзає легко. Комфорт своєрідний, бо мені все ж щоразу відчутно, що на губах є плівка, накшталт парафінової маски.
  3. "Миттєво зволожує та пом'якшує шкіру." - пом'якшуються, але не відчуваю вологи на губах. Одразу після нанесення шкіра губ виглядає доглянутою. Шелушіння губ ставали менш помітними протягом дня.
  4. "Володіє властивостями тінту, залишаючи на губах красивий та стійкий пігмент." - однозначно красивий, але...

Хочу зазначити, що запах стійкий, я його відчувала і за декілька годин після нанесення. Я погулялала з бальзамом у вітряну весняну погоду, і він не дав моїм губам потріскатися або обвітритися. При цьому засіб абсолютно не липкий, а пігмент не стійкий, тому я брала бальзам з собою, щоб періодично оновлювати шар на губах, особливо після того, як попила або поїла.

Падіння - саме те, що найчастіше стається з продуктами, які ми носимо із собою всюди. На відео, після падіння на підлогу, кришечка просто злетіла і стік добряче назбирав котячої шерсті.

Ще з часом я помітила, що сам стік трошки "повело" в сторону і він став човгати об стінки, залишаючи на них некритичну кількість продукту.

Плюси: ціна; відтінок; захист від вітру; дизайн.

Мінуси: відлітає кришечка при падінні.

Моя оцінка: якість на 4 з 5, а з урахуванням ціни - на 5 з 5.