Надія nhutei

O’BAYS Luminizer Highlighter

O’BAYS Luminizer Highlighter
O’BAYS Luminizer Highlighter

Ціна єдиного відтінку Ivory на момент огляду 189грн..

Опис відсутній на сайті, але зазначений українською на звороті упаковки. Мені довелося перекладати кожен інгрідієнт вручну, щоб перевірити склад: Talc, Boron Nitride, Mica (CI 77019), Phenyl Trimethicone, Caprylyl Methicone, Cyclopentasiloxane, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

У ранніх відгуках я бачила фото з цілком іншим складом, цей же містить парабени. Для порівняння, Makeup Revolution Highlight Reloaded від 148грн. при замовленні з ЄС за складом трохи краще, хоч і містить продукти нафтопереробки і метилпарабен. Італійський мідл маркет пропонує хайлайтер Pupa з гарним складом за 920грн.

O’BAYS Luminizer Highlighter

Воно торохтить, хоч сильно його труси, хоч легенько.

Як НЕ треба робити: набирати засіб пензликом у звичайний спосіб. Якщо хочете зберегти першопочатковий вигляд упаковки, а не отримати забиті продуктом усі щілини у пакуванні, пензликом не водіть по хайлайтеру, а легенько торкайтесь самим лише кінчиком ворса. Звісно, я зробила так, як не треба, бо звикла набирати попередні свої хайлайтери круговими рухами пензлика.

Пензлик у комплекті м'який, набирає продукт добре, але спочатку дуже ліз. Я ним не користувалась, бо маю зручніший власний. Дзеркало втрачає актуальність, оскільки тепер постійно запилене продуктом.

  1. "Делікатний хайлайтер з ніжною текстурою." Набирала пальцем легко і з нажимом, потім перенесла на руку. Часточки маленькі, перелив золотий. На дотик текстура дуже ніжна, пігмент насичений, тому легко переборщити. При цьому є суттєвий недолік - засіб, наче погано спресований, дуже сиплеться.
  2. "Для невагомого денного макіяжу." По-перше, я не можу сказати, що відтінок мені підійшов, бо це золоте сяйво виділяється на шкірі. По-друге, для денного макіяжу треба ледве торкнутися засобу пензликом, бо я явно взяла забагато і рознесла сяйво по місцях, де воно не треба. Освіжив - це факт, але не невагомий. Особливо це помітно, коли світло падає збоку у темному приміщенні. Ефект зволоження є, але і мої пори стали помітніші. Що ж, для денного макіяжу мені хайлайтер не підійшов. Дам йому шанс проявити себе у вечірньому, коли приїде мій тональний крем.

Це відео не для слабкодухих, там я з висоти впустила хайлайтер на підлогу. Як я і думала, засіб не пережив падіння і розкрошився, хоча і не в порошок. А от пакування порадувало, бо все на місці і так само добре закривається/відкривається, хоча торохтіння справляло враження ненадійної конструкції.

Вимити руки після тестування мені не вдалось, вони блищали, як і пензлики, хоча сам пігмент вимився.

Плюси: відсутність запаху; ніжна текстура; насичене сяйво; дуже економний.

Мінуси: парабени у складі; торохтить; погано спресований; крихкий, важко контролювати нанесення.

Моя оцінка якості хайлайтера на 2,5 з 5, де 1.5 бали - за ціну, а ще 1 бал - за сяйво.