О'L

Farmona Nivelazione Whitening Cream

Farmona Nivelazione Whitening Cream

Почну з того, що продукт був придбаний мною, коли я ще була не настільки вибаглива до косметичних засобів.

Хоча, загалом продукція Farmona мені дуже подобається. Це польський виробник, що має у своєму портфелі досить велику кількість непоганих на свою вартість продуктів (наприклад, я просто обожнюю їх гель для душа з шоколадом та фісташкою).

Шкіра в мене наче не проблема, але суха і чутлива. Взимку буває, страждаю від почервоніння та подразнень від мороза або вітра. Тож, минулого року трапилось так, що було кілька плямок на обличчі після подразнення, які мені хотілось позбутися якомога швидше та безболісно.

До усіх сироваток та пілінгів вирішила долучити ще якійсь не дуже потужний відбілюючий крем. Тож, вибір впав на Farmona. Склад в нього доволі посередній, проте містить AHA, BHA та пантенол, тож, загалом користуватися можна.

До речі, на Make Up склад не зазначено, тож, наводжу нижче:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglycende, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Propylene Glycol, Butyrospermum Parki (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Panthenol, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Butylene Glycol, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Undecylenoyl Phenylalanine, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 60, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Paraffin, C10-C18 Triglyceride, Cera Alba (Beeswax), Stearic Acid, Xanthan Gum, Disodium EDTA, BHA, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Sodium Citrate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance).

Виробник рекомендує використовувати його щоденно впродовж 6 тижнів, щоб побачити хоч якійсь результат. Я ж використовувала його на ніч приблизно 3-4 рази на тиждень.

Шкіру він мені не подразнив та загалом повів себе непогано. Комедонів та висипань не викликав. Ефект відбілювання був м'який та досить посередній (але, я саме такий засіб і шукала). Гадаю, що веснянки або дуже помітні пігментні плями наврядчи висвітлить, та колір обличчя все рівно стане більш рівномірним.

Єдине, що не сподобалось - це запах, ну дуже він мені нагадує якісь хімічні матеріали.

Зараз використовую його приблизно раз на тиждень, просто, щоб "доюзати" )

Farmona Nivelazione Whitening Cream
Farmona Nivelazione Whitening Cream