Тетяна Веласкес

ЯК ОБРАТИ ІДЕАЛЬНИЙ ХАЙЛАЙТЕР?

ЯК ОБРАТИ ІДЕАЛЬНИЙ ХАЙЛАЙТЕР?

Так що ж треба знати про хайлайтер, щоб якісно його обрати? І головне! Щоб він виглядав ідеально на Вашому обличчі???

ЯК ОБРАТИ ІДЕАЛЬНИЙ ХАЙЛАЙТЕР?

Найголовніший критерій, окрім кольору. Чим тонший помол у продукта, тим природніше він виглядає на шкірі.

Якщо у вас молода і нормальна шкіра, вам підходить будь-який помол. Але якщо шкіра комбі, жирна - помол повинен бути тільки найдрібніший! Бо хайлайтер підкреслить пори і створить зайвий блиск.

Та сама ситуація і з віковою шкірою. Сим старшими ми стаємо - тим натуральніше повинен бути хайлайтер. Обирайте тонкі і делікатні текстури з ефектом легкого підсвічення, а не сяйва до космосу ⭐️.

Дуже рекомендую легші і ніжні хайлайтери ⤵️

Тут все просто.

✅ КРЕМОВІ підходять для всіх типів шкіри, окрім жирної і проблемної шкіри. Вони дуже природньо виглядають і утворюють дуже виразний рел'єф. Але з ними треба трохи повозитись. З сухиси простіше на кожен день.

✅ СУХІ - це універсальні хайлайтери, які підходять абсолютно всім! Тому сміливо можно обирати їх на кожне день для себе! 👍

Колір повинен дорівнювати вашому відтінку шкіри + 1-2 тони світлоти.

Тобто якщо у вас світла шкіра - вам ідеально підійдуть світлі хайлайтери з легким натяком на молочний або рожевий підтон.

Якщо у вас шкіра більш жовтіша або оливкова - ваші відтінки будуть золотими і кольору айворі . Бо всі світлі будуть на вас просто білими. А хайлайтер повинен же створювати природнє сяйво шкіри!

Дівчатка, обираючи за цими принципами, Ви точно підберете для себе правілтні продукти, які зроблять вашу шкіру свіжою і сяючою!

Напишіть, чи варто робити огляд на конкретні продукти? Чи цікаво вам, які хайлайтери я люблю і рбираю для себе і своїх клієнтів???