Ч орна маска, яку не потрібно відривати разом зі шкірою 👌
Ziaja Jeju, але без екстрактів м'яти, гранату та чорної смородини
Всім привіт✌
Коли на ринку краси з'явилися чорні маски для обличчя, то я, звичайно, хотіла їх спробувати. Спробувала - відчуття далеко не з приємних, маска відкривається і шкіра разом із нею🤪. Отримавши яскраво-багряний ніс і чорні цятки, які нікуди не зникли, зрозуміла, що чорні маски - це явно не для мене). Поки не зустріла її - чорну маску для обличчя Ziaja Jeju.
Це очищаюча маска для обличчя у форматі гелю, який потрібно змивати, а не здирати). Ділюсь враженнями👇
◼ Зовнішній вигляд:
Маска представлена в м'якій тубі із пластику. Кришка відкидається, тубу міцно закриває до характерного клацання. Туба компактна та її зручно брати із собою у подорож. Однак, вона не дуже практична у використанні, як тільки маски стає трохи менше половини, то її просто неможливо видавити, доведеться розрізати флакончик, щоб скористатися залишками засобу.
Об'єм: 50 мл, зовсім крихітка. Витрата не економічна, навіть з огляду на те, що маску не потрібно використовувати щодня.
◼ Трохи про склад:
Маска веганська - це означає, що продукт не містить інгредієнтів тваринного походження, а також не тестувався на тваринах. Дерматологічно протестована і має нейтральне Ph.
В основі складу - глина та активоване вугілля. Активний компонент складу - масло японської камелії, який розташувався на нижніх рядках, тому сильних надій на нього покладати не варто).
Загалом склад нормальний, він містить як корисні натуральні компоненти (бетаїн, гліцерин, екстракти бакопи моньє, кори осики, ладанника), так і синтетичні інгредієнти, які відповідають за консистенцію продукту та його довговічність.
Все б ок, але в складі немає екстрактів м'яти, гранату та чорної смородини про які пишуть практично у всіх інтернет-магазинах🤔.
◼ Консистенція та аромат:
Маска чорного кольору, глянсова, виглядає ефектно. За консистенцією гелева, густа та дуже щільна.
Аромат не насичений, трав'яний, нагадує запах листя смородини. У процесі використання аромат відчувається, але не викликає дискомфорту, після вмивання вивітрюється зі шкіри.
◼ У нанесенні:
Я використовую маску виходячи з рекомендацій виробника – 1 раз на тиждень. Найчастіше використовую у якості вечірнього догляду. Наношу на попередньо очищену, суху шкіру, в ідеалі, перед нанесенням маски розкрити пори, щоб ефект був більш помітним.
Я наношу маску не на все обличчя, а на проблемні області – щоки, ніс, підборіддя.
Текстура дуже проблемна у нанесенні, вона нерівномірно лягає та сильно плішить. Наносити намагалася пальцями, силіконовим та ворсовим пензлем, пластиковою лопаткою - все повз. Ситуацію рятує лише нанесення дуже щільним шаром і зрозуміло, що в цьому випадку буде дуже велика витрата засобу.
Відразу після нанесення маска дає легкий охолоджуючий ефект і поколювання, яке проходить протягом 5 хвилин. Надалі, текстура комфортно лежить на шкірі. Тримаю близько 15 хвилин, за цей час текстура трохи застигає, але при цьому не перетворюється на липку плівку і не обсипається.
Змивається маска дуже погано, пальці просто ковзають по ній, при цьому не стираючи її.
Для змивання цієї маски краще використовувати силіконову щіточку або тканинний спонж, тоді процес вмивання буде куди швидше.
◼ Ефект:
Я не скажу, що маска мене підкорила своїм ефектом, але результат від її використання все ж таки є:
- Освітлює чорні цятки, роблячи їх менш помітними. Маскує, а не бореться і це важливо розуміти при її покупці, щоб потім не розчаровуватись).
- Вирівнює тон шкіри.
- Мої розширені пори на щоках звужуються, але це тимчасовий ефект. На ранок пори стають такими ж, як і зазвичай.
- Матує, але знову ж таки ефект короткочасний.
- На висипання ніяк не впливає, а також не провокує нових.
- Не сушить шкіру та не стягує її.
Враховуючи бюджетну ціну маски, вона працює нормально, в будь-якому випадку краще, ніж травмуючі чорні маски з якими відривається шкіра).
Повторно я навряд чи її купила б, тому й радити не буду🙃
Коментарі (0)