Тетяна Веласкес

ТОП-3 НАЙКРУТІШИХ БАЗИ ПІД ТІНІ 🔥 by Тетяна Веласкес

ТОП-3 НАЙКРУТІШИХ БАЗИ ПІД ТІНІ 🔥 by Тетяна Веласкес

Одразу відповідаю на питання: «Навіщо використовувати базу під тіні?» Щоб Ваш макіяж тримався весь день, тіні на шкірі були такого ж кольору як і у палетці та легко тушувались!

ТОП-3 НАЙКРУТІШИХ БАЗИ ПІД ТІНІ 🔥 by Тетяна Веласкес

✅ BELL SOFT EYESHADOW BASE - дуже легка, кремова текстура бежевого кольору. Легко наноситься на повіку, створює рівний шар та вирівнює колір. Не підкреслює текстуру навіть сухої шкіри і добре тримає тіні весь день! Супер-продукт, з яким впорається будь-хто! Рекомендую! Ціна в районі 180-200 грн

✅ KIKO EYESHADOW BASE - одна з найкрутіших баз під тіні з сіліконовою основою. Дає стійке і Рівне покриття. Достатньо сірникової голівки на обидва повіка. На ній тіні виглядають яскравіше, краще тушуються і довше тримаються. Ціна - якість! Ідеально і для себе, і для роботи! Вартість +/- 13€

бюджетний український бренд з дуже крутими влучними продуктами, серед яких база під тіні! Дуже влучна упаковка! Легка мусова текстура. Легко розташовується на окові і вирівнює колір. Достойна стійкість! Якість 🔥! Вартість ~ 120-180 грн!

Дівчатка, хто взяв собі на замітку - ставте будь-який смайлик у коментарях нижче ⤵️⤵️⤵️ Щоб я знала чи є сенс писати Вам огляди ще!