BELENKAYA

Medi Peel Luxury Royal Rose Ampoule

Medi Peel Luxury Royal Rose Ampoule

Мені завжди казали, що сильний стрес залишає непоправний слід на шкірі, але я ніколи не розуміла наскільки. Тепер зрозуміла. Всього за декілька місяців мені довелося зустрітися зі своїми першими віковими змінами, як то кажуть, фейс ту фейс. Приховувати не буду, мене це і засмутило, і налякало, адже я перестала бачити на обличчі щось окрім цих заломів. З легкої руки моєї мами, зі мною була розділена ця чудова антивікова ампульна сироватка, тому про враження розповім далі.

Medi Peel Luxury Royal Rose Ampoule

Спершу я думала, що упаковка буде зроблена зі скла, але це виявився пластик. Не дуже екологічно насправді, особливо коли почитала ваші історії про свідоме споживання, але пообіцяла собі, що ця тара буде використовуватися повторно. З огляду на конфігурацію упаковки, туди можна помістити якусь сироватку для волосся або розмаринову олію, яку я досі активно використовую проти випадіння.

Піпетка дуже зручна і набирає достатню кількість засобу за одне натискання.

По-перше, сироватка є ампульною, а отже має підвищену концентрацію активних речовин. Сам виробник зазначає, що засіб треба використовувати курсом, тому після закінчення першої баночки не поспішайте купувати другу, треба дати шкірі відпочинок.

По-друге, сироватка на 70% складається з концентрованого настою та екстрату троянд. Троянда є моїм фаворитом серед заспокійливих та протизапальних засобів, хоч я не дуже полюбляю її аромат. На мій подив, сироватка має приємний запах, без хімічних ноток штучних квітів, як це часто трапляється в доглядовій косметиці.

На додачу до букету троянд ми маємо:

  • ніацинамід працює з пігментними плямами та уповільнює вироблення меланіну (це дійсно так, адже моє постакне почало активно вирівнюватись і зникати при подальшому використанні);
  • гліцерин підвищує захисні функції шкіри, зволожує та перешкоджає трансепідермальній втраті вологи, покращує еластичність;
  • бетаїн зміцнює стінки судин, виконує пом'якшувальну та заспокійливу дію, попереджає втрату вологи;
  • гіалуронова кислота активно зволожує та утримує цю вологу якнайдовше;
  • аденозин забезпечує помітний антивіковий ефект, повертає обличчю рівний тон;
  • комплекс з 9 пептидів уповільнює процеси старіння, покращує еластичність та пружність.

Цей засіб відрізняється від звичного розуміння слова «сироватка». Всі сироватки які я знаю мають рідку консистенцію та досить відтермінований видимий ефект. Ба більше, вони швидко поглинаються шкірою та потребують подальшого використання крему, але не в нашому випадку.

Сироватка Medi Peel Luxury Royal Rose Ampoule нагадує рідке желе. Консистенція саме зволожувально-поживна, тому після неї не залишається липкого фінішу.

Мої заломи трошки вирівнялися, особливо в місцях активної міміки, адже саме вони бентежили мене найбільше. Шкіра стала більш пружною, наповнилася вологою та підтягнулася. Звісно, я не очікувала, що після половини курсу у мене зникнуть заломи. Повною мірою від них позбудешся вже хіба на кріслі у косметолога, але загальний ефект мене потішив. На додачу я помітила зменшення почервонінь, тому це гарна антикуперозна партія для підтримування обличчя в гарному стані.

А чи є у вас антивікові фаворити не за всі гроші світу? Залюбки почитала б.