О'L

Засіб, придбаний під впливом спільноти

Засіб, придбаний під впливом спільноти

Мені здається, що останні років 10 вітчизняна косметична індустрія набирає оберти та інколи пропонує своїм споживачам досить непогані продукти. Щоправда, якихось інноваційних засобів мені ще не траплялось, проте всі рівно деякі виробники в мене виклакають довіру та повагу.

Щодо Mareve, то на нього не звертала увагу, доки не почула кілька позитивних відгуків у цій спільноті. Звичайно, я бачила рекламу на MakeUp, що недивно, бо бренд належить їм, тож, просувають його досить активно.

Я так розумію, це продукція типу Private Label - у MakeUp, ще наче не має своїх потужностей (щось підказує, що скоро можуть з'явитись)))) та виробляється лосьйон за контрактом на виробничіх дільницях Nutritive. Останні володіють своїми торгівельними марками Lapush, Biono, Manelle, Rebellion.

Із формулою Mareve, як мені здалося, не дуже "заморочувався" та за основу взяли формулу лосьйонів Lapush. Склад досить схожий, різниця в барвниках, парфумованих віддушках тощо. Ціна також більш-менш однакова. Хоча щодо дизайну, тут Mareve значно виграє - наче все дуже просто, але виглядає досить непогано.

У складі є масло ши та кокоса - більше нічого цікавого не помітила. Мені б хотілось додати ще антиоксидантів якихось. Проте, тут, здається, основний акцент було зроблено саме на парфумування - віддушка дійсно непогана, принаймні мені такий аромат сподобався.

Планую спробувати ще такий з іншим ароматом. Але це так, скоріше "для колекціїї" та побавити себе. Якість посередня та продукт орієнтований на середньостатистичного й не дуже вибагливого покупця. Для масового споживання, здається, може стати доступною та дешевою альтернативою якихось Bath and Body Works, наприклад. З цікавою маркетинговою уловкою та нескінченними акціями, на Mareve ціна виходить досить невисока, тож, можна спробувати.

Засіб, придбаний під впливом спільноти
Засіб, придбаний під впливом спільноти