saybeautyk

#morningroutine

#morningroutine

Моя сьогоднішня ранкова рутина направлена на більш глибоке очищення і потужне зволоження після.

Починаю з ензимної пудри - на мʼяких ПАР, містить папаїн, бромелайн, каолін, квіткові пудри піону, родіоли рожевої, гриба шиїтаке. Це крафтова косметика ручної роботи від моєї лікарки-дерматолога, довіряю їй на 1000% і продуктом задоволена, не можу перестати нахвалювати цю ензимку. Люблю її використовувати ще і у ті моменти, коли мене трохи підсипає (як от сьогодні) - вона прям гасить запалення і допомагає швидше загоюватись. Лайфхак: якщо є запалення, то я додаю до пудри більше води, щоб зробити з неї пишну делікатну піну. якщо запалень нема і обличчя чисте, а мені потрібно просто глибоко очиститись - тоді додаю зовсім крапельку води і виходить дуже мілкий і делікатний скраб, якщо можна так сказати. Коротше, більше води -> більше піни -> ніжніше очищення; менше води -> менше піни -> більш суворе очищення і наполірована шкіра.

Далі тонер Mary&May з лізатами і пантенолом - крутий продукт для зволоження, обов'язково розповім про нього більш детально, тому що він супер-базовий і економний, я задоволена.

Сироватка Riwell з ніацинамідом, лізатами і сіркою - обожнюю, моя любов. Зволожує, заспокоює, знімає запалення, круто пахне, made in Ukraine. Дуже шкода, що бренд зняв з виробництва сироватку, доведеться шукати заміну по закінченню флакончика.

Далі через 5-10 хв точково на запалення наношу препарат на основі азелаїнової кислоти - у мене це акнестоп. Обожнюю його🫶🏻 Але треба максимально розумом ним користуватись - це все ж не косметичний засіб, а лікарський препарат.

І останнє, що роблю - через 25-40 хв після акнестопу наношу потужний зволожувальний крем.

Сьогодні без санскріну, бо не планую виходити з дому. Якби наносила санскрін, то денний крем був би легший (або його б не було зовсім - вирішую по стану шкіри).

Така в мене ранкова рутина сьогодні. Дякую за увагу і всім гарного дня🫶🏻