Anna_feerie

Моя ранкова весняна рутина

Ранковий догляд зараз в мене націлений на делікатне очищення, зволоження та заспокоєння (активи, направлені на боротьбу з недосконалостями, наношу ввечері).

Тож, починаю з ніжної пінки від Heimish, вона неагресивна, після неї немає сухості та відчуття стягнутості шкіри.

Саме цей продукт тепер став для мене незамінним, адже таке зволоження, гладкість та ніжність шкіри не кожен крем здатен забезпечити 🤗.

Завдяки таким потужним інгредієнтам засіб не тільки зволожує, а й допомагає заспокоїти та зняти почервоніння зі шкіри (в мене розацеа). Вистачає баночки надовго, при щоденному використанні (есенція в мене вже більше 5 місяців) ще задишилось на пару тижнів. Оскільки я побачила якісні зміни в стані шкіри завдяки новому для мене продукту, то обов'язково продовжу користуватись есенціями (наступна буде від Medi-peel).

Ідемо далі: після есенція наношу кілька крапель сироватки. Зараз це пептидний заспокоюючий серум Algo-tox від бренду Medi-peel.

Поки що відчуття хороші, зволожує, додає корейській ефект глас скін та добре взаємодіє з кремами.

Отже, щодо крему, тут в мене 2 варіанти і обидва від Skin1004. Зволожуючий заспокоюючий крем на похмуру погоду та сонцезахисний на випадок сонечка. Про обидва продукти робила окремі дописи, тож, якщо пропустили, додам лінки нижче:

https://club.makeup.com.ua/post/5599/

https://club.makeup.com.ua/post/5844/

Якщо ви не маєте під рукою матуючих серветок або популярного останнім часом роліка, то для прибирання зайвого блиску чудово підходять звичайні паперові серветки). Я дістаю одну, розділяю її на шари (буває 2 або 3) і просто промокую лице. Також такі серветочки ідеально підходять для дезінфекції телефона - достатньо крапнути туди трохи антисептика і протерти екран (бо ж на смартфонах не тільки тональний відбивається, там ще купа різних бактерій може бути, а це зовсім не треба нашій шкірі)).

Вечірня рутина трохи масштабніша та цікавіша, тож напишу про неї окремо ❤️.