Моя ранкова весняна рутина
Догляд для проблемної чутливої шкіри
Ранковий догляд зараз в мене націлений на делікатне очищення, зволоження та заспокоєння (активи, направлені на боротьбу з недосконалостями, наношу ввечері).
Тож, починаю з ніжної пінки від Heimish, вона неагресивна, після неї немає сухості та відчуття стягнутості шкіри.
Після вмивання зазвичай використовують тонік, але в мене замість нього есенція.
Саме цей продукт тепер став для мене незамінним, адже таке зволоження, гладкість та ніжність шкіри не кожен крем здатен забезпечити 🤗.
В складі муцин равлика, азулен, гліцерин, алантоїн та ферментовані екстракти.
Завдяки таким потужним інгредієнтам засіб не тільки зволожує, а й допомагає заспокоїти та зняти почервоніння зі шкіри (в мене розацеа). Вистачає баночки надовго, при щоденному використанні (есенція в мене вже більше 5 місяців) ще задишилось на пару тижнів. Оскільки я побачила якісні зміни в стані шкіри завдяки новому для мене продукту, то обов'язково продовжу користуватись есенціями (наступна буде від Medi-peel).
Ідемо далі: після есенція наношу кілька крапель сироватки. Зараз це пептидний заспокоюючий серум Algo-tox від бренду Medi-peel.
Щодо неї пізніше зроблю окремий допис, адже сироватки краще оцінювати після використання всієї баночки😍
Поки що відчуття хороші, зволожує, додає корейській ефект глас скін та добре взаємодіє з кремами.
Отже, щодо крему, тут в мене 2 варіанти і обидва від Skin1004. Зволожуючий заспокоюючий крем на похмуру погоду та сонцезахисний на випадок сонечка. Про обидва продукти робила окремі дописи, тож, якщо пропустили, додам лінки нижче:
І ще поділюсь своїм лайфхаком щодо боротьби з жирним блиском на обличчі протягом дня).
Якщо ви не маєте під рукою матуючих серветок або популярного останнім часом роліка, то для прибирання зайвого блиску чудово підходять звичайні папер ові серветки). Я дістаю одну, розділяю її на шари (буває 2 або 3) і просто промокую лице. Також такі серветочки ідеально підходять для дезінфекції телефона - достатньо крапнути туди трохи антисептика і протерти екран (бо ж на смартфонах не тільки тональний відбивається, там ще купа різних бактерій може бути, а це зовсім не треба нашій шкірі)).
Ось така в мене весняна компанія для догляду за шкірою))
Вечірня рутина трохи масштабніша та цікавіша, тож напишу про неї окремо ❤️.
Коментарі (0)