SomovaFM

Очищуючі смужки для носа з екстрактом Алоє

Очищуючі смужки для носа з екстрактом Алоє

Ці смужки належать тому ж бренду Beauty Derm, що і пади для пілінгу обличчя https://club.makeup.com.ua/post/8372/

Насправді подібних засобів перепробувала не мало , але більшість з них були азійське. Це перший досвід саме з Українським продуктом. Смужки мають екстракт алое, вітамін Е та силіку (оксид кремнію)

Для початку придбала упаковку з трьома смужками (спойлер: потім замовила велику з 6 - це навіть вигідніше).

Отже в картонній упаковці всі смужки додатково герметично ще запаковані в окремий пакетик. Вони зеленого кольору, без якоїсь пропитки. Необхідно лише зняти задню частину і липкою стороною наклеяти на необхідну зону.

Очищуючі смужки для носа з екстрактом Алоє

Смужку наношу на вологий, попередньо очищений, носик. Добре притискаючи та розглажую, особливо на впадинках. Не треба щоб смужка повністю промокла, хоч вона і плотна, але добре приклеїться, повірте. Чекаю по інструкції хв 20 і починаю знімати з якогось боку носика. Роблю це не швидко одним зривом, а повільно притримуючи шкіру іншою рукою. Можуть бути неприємні відчуття при знятті, бо дуже міцно воно приклеюється, але почервонінь смужки не залишили.

✅ Результат мене загалом задовольнив: смужки вичистили пори, витягнули товсті сальні ниті та деякі темні цятки.

Після носик промиваю теплою водою та проходжуся тоніком для зволоження.

Спробувала ще їх на підборідді, але не так багато вони повитягували. Та й на підборідді було більше складочок, то треба постійно тримати його натянутим, щоб добре все схопилося. Хочу спробувати ще на Т-зоні, тут передчуваю має бути гарний ефект.