Anna_feerie

Моя весняна рутина для проблемної шкіри на вечір

Моя весняна рутина для проблемної шкіри на вечір
Моя весняна рутина для проблемної шкіри на вечір

Якщо вдень я наносила косметику або SPF, то першим етапом очищення завжди йде гідрофільний бальзам Heimish (на ньому не буду зупинятися, адже робила окремий огляд https://club.makeup.com.ua/post/6188/).

Далі гель для вмивання Cosrx Low Ph - мій улюбленець, якому не перестаю робити компліменти, адже він справді дуже ефективний! Саме він допоміг мені зупиниту атаку висипань на мою спину (такий сумний досвід стався після курсу масажу з олією), завдяки йому очищуються пори
та лише ним погоджується користуватися мій чоловік 🤣

Так, є недоліки, як то запах чайного дерева, великий розхід (але то в мене, бо ж користуємось вдвох))). Але він справді заслуговує на увагу ❤️

Моя весняна рутина для проблемної шкіри на вечір

Наношу або кислотний тонік від Bielenda, або есенцію з азуленом від Tiam. Остання мені дуууже подобається за свої зволожуючі та заспокоюючі властивості, тонік в свою чергу допомагає звузити пори та протистояти висипанням.

Це ще одна баночка, якій я готова співати оди і, думаю, зроблю це в окремому дописі. Адже ця сироватка - справжня поліроль для шкіри, в мене ніколи не було такої гладенької шкіри, як зараз!) А ще цей продукт допомагає боротись з запаленнями і чудово заспокоює шкіру при розацеа.

Це вже аптечний крем, що містить більш високу концентрацію азелаїнової кислоти (цілих 20 %). Його я використовую точково, щоб не пересушувати шкіру (з сироваткою такої проблеми немає, адже вона не викликає ані подразнень, ані сухості).

І, наостанок, крем - в принципі, ввечері цілком можу обходитись і без нього, адже есенція класно зволожує, а сироватка Cos de Baha робить шкіру оксамитовою. Тож цей крок в мене також по обставинам))