Пусті баночки, з якими не сталося любові. Clinique
Але, як то кажуть, дякую за цікавий досвід.
Під час зміни сезонів у моєї шкіри починається справжня творча криза. Навіть при умові використання перевірених засобів, обличчя розквітає розширеними порами, запаленнями та підшкірниками, з якими доводиться боротися чим тільки можна. На цей раз моїми помічниками були тонік та гомаж від Clinique, які залишили після себе неоднозначні відчуття. Які саме? Розповідаю далі.
Про продукти:
Про Clinique Exfoliating Scrub раніше було чути з кожної праски. Пам'ятаю час, коли я не могла собі його дозволити, але дивилася на відгуки б'юті-інфлюенсерів та уявляла, як моя шкіра стає такою ж бездоганною. Коли дорвалася, виявилося, що за ці роки люди вигадали вже білш сучасні та дієві формули, а я просто запізнилася на це свято маркетингу.
- Що саме не сподобалося?
Текстура нагадує мені білу глину + пісок :(
Якщо у вас чутлива шкіра, ви схильні до висипань, куперозу, або маєте порушений гідроліпідний бар'єр — краще пошукати щось ще. Як людина, яка половину життя користувалася скрабом з абрикосовими кісточками від Чистої Лінії, можу сказати, що у порівнянні навіть він був більш приємний та дієвий. У складі немає нічого особливого, щоб купувати його ще раз. А ще він якимось чином постійно опинявся у мене в очах. Загалом — не повезло, не фартануло.
Лосьйон Clinique Clarifying Lotion №1 обирала по складникам. Можу сказати, що це гарний продукт, бо там немає спирту, але є саліцилова кислота, кофеїн та екстракт гамамелісу (справжній вбивця запалень). Дуже чиста та зрозуміла формула, навіть немає до чого причепитись.
- Що саме не сподобалося?
Він мені не зробив гірше, але і краще теж не зробив. Це була просто приємна процедура очищення обличчя перед нанесенням сироваток та кремів. Запалення проходили так само швидко, як і без використання цього засобу. Без душі якось, не було відчуття, що я хочу придбати його повторно.
Ця ситуація навчила мене тому, що дорого — не означає добре чи дієво. Хоча я не виключаю, що комусь це дуо сподобалося та підійшло на всі 100%. Всі ми різні, шкіра різна, різний вік та потреби, тому т естуйте та робіть висновки з власного досвіду, може у вас вийде знайти з ними спільну мову ;)
(Еффаклар люблю всім серцем, він просто побув тут для повноти композиції🖤✨)
А чи стикалися ви з цими засобами? Які враження у вас залишилися?
Коментарі (0)