BELENKAYA

Пусті баночки, з якими не сталося любові. Clinique

Пусті баночки, з якими не сталося любові. Clinique

Під час зміни сезонів у моєї шкіри починається справжня творча криза. Навіть при умові використання перевірених засобів, обличчя розквітає розширеними порами, запаленнями та підшкірниками, з якими доводиться боротися чим тільки можна. На цей раз моїми помічниками були тонік та гомаж від Clinique, які залишили після себе неоднозначні відчуття. Які саме? Розповідаю далі.

Про Clinique Exfoliating Scrub раніше було чути з кожної праски. Пам'ятаю час, коли я не могла собі його дозволити, але дивилася на відгуки б'юті-інфлюенсерів та уявляла, як моя шкіра стає такою ж бездоганною. Коли дорвалася, виявилося, що за ці роки люди вигадали вже білш сучасні та дієві формули, а я просто запізнилася на це свято маркетингу.

  • Що саме не сподобалося?

Текстура нагадує мені білу глину + пісок :(

Якщо у вас чутлива шкіра, ви схильні до висипань, куперозу, або маєте порушений гідроліпідний бар'єр — краще пошукати щось ще. Як людина, яка половину життя користувалася скрабом з абрикосовими кісточками від Чистої Лінії, можу сказати, що у порівнянні навіть він був більш приємний та дієвий. У складі немає нічого особливого, щоб купувати його ще раз. А ще він якимось чином постійно опинявся у мене в очах. Загалом — не повезло, не фартануло.

Лосьйон Clinique Clarifying Lotion №1 обирала по складникам. Можу сказати, що це гарний продукт, бо там немає спирту, але є саліцилова кислота, кофеїн та екстракт гамамелісу (справжній вбивця запалень). Дуже чиста та зрозуміла формула, навіть немає до чого причепитись.

  • Що саме не сподобалося?

Він мені не зробив гірше, але і краще теж не зробив. Це була просто приємна процедура очищення обличчя перед нанесенням сироваток та кремів. Запалення проходили так само швидко, як і без використання цього засобу. Без душі якось, не було відчуття, що я хочу придбати його повторно.

Ця ситуація навчила мене тому, що дорого — не означає добре чи дієво. Хоча я не виключаю, що комусь це дуо сподобалося та підійшло на всі 100%. Всі ми різні, шкіра різна, різний вік та потреби, тому тестуйте та робіть висновки з власного досвіду, може у вас вийде знайти з ними спільну мову ;)

(Еффаклар люблю всім серцем, він просто побув тут для повноти композиції🖤✨)

А чи стикалися ви з цими засобами? Які враження у вас залишилися?