Yuriivna

Поговоримо про La Roche-Posay?(ч.1)

Від базового догляду за обличчям залежить Ваш стан,Ваш тон,Ваш рельєф шкіри.Що саме має бути в цій базі?Ділюсь своїми етапами догляду.

1. Міцелярна вода(використовую,якщо маю макіяж на обличчі)
  2. Гель,пінка,мусс,молочко для вмивання
  3. Тонік
  4. Крем,флюїд,сироватка
  5. За 30 хв до виходу с дому,наношу крем з СПФ
  6. 2 рази на тиждень використовую різні маски ,інколи використовую кислоти в догляді(після цього користуюсь СПФ кремом та бальзамом La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+пост про нього https://club.makeup.com.ua/post/8738/

Для себе,я обрала три гелі,які час від часу чергую.Розповім про перший варіант-гель для вмивання La Roche-Posay.Я вагалася купляти його чи ні.Так,як є багато відгуків про те,що гель у деяких людей викликає сухість шкіри обличчя,проте багато і позитивних коментарів.Лінія Effaclar,призначена для жирної,проблемної,схильної до акне шкіри."Так підходить"-подумала я.Так що ж робити,якщо не підійде гель,також буде пересушивати та стягувати,шкіра відповість надмірним надлишком себуму,знову доведеться йти вмиватися?А якщо підійде і залишиться в моїй ванній кімнаті надовго?Вирішала ризикнути і купила одразу великий об'єм(400мл).Користуюсь ним вже більше пів року.Цей гель був зі мною у подорожах,багато проїхали кілометрів з ним.Хочу розібрати гель по черзі.

Ціна:Не бюджетний гель,але якщо брати великий об'єм,то вистачає надовго.Купляла в жовтні,зараз початок травня,виходить вже восьмий місяць.Так,час від часу я використовую інші гелі.З жовтня по січень я вмивалася тільки La Roche-Posay кожний день(вранці і увечері)Потім почала чергувати з іншими гелями.На фото,можливо,не видно,але гель ще залишився,та дуже мало.Так що на пів року точно вистачає(+/-)

Текстура,колір,запах:

Текстура середня(не надто рідка та густа).Вистачає одного натиску,щоб вмити все обличчя.Колір прозорий,запах приємний,проте на шкірі не залишаєься.Лінійка хоч і аптечна,але запаху як у аптечних засобів немає.

Гель у дії:

Очищує шкіру добре,матує,сухості я не помітила.Після вмивання завжди застосовую тонік(заспокійливий або зволожуючий)Висипання зменьшилися,подобається склад,має нейтральний рівень pH-5,5.

Дизайн та вигляд пляшки:

Дизайн звичайний ,стриманий,білий напис на блакитному фоні.В об'ємі 400 ml є дозатор,та навіть є захисна пломба.Дуже зручно,можна сміливо брати з собою у подорож,у поїздку,гель не протече(на скотчі можемо зекономити,не потрібно обмотувати пляшку).

Загалом,гель від La Roche-Posay Effaclar рекомендую для проблемної,жирної,з розширеними порами шкіри обличчя.Дуже важливо,після вмивання тонізація та якісне зволоження шкіри.Якщо Вам,все ж таки не підійшов даний засіб,то маю для Вас гідного кандидата-аналога(згодом в новому дописі докладно розповім про нього)

Залишаю Вам посилання на попередні частини допису