О'L

Оновлювальний тонік з гліколевой кислотою 7% від The Ordinary

Мабуть вже вкотре повторюсь, але я просто обожнюю The Ordinary.

Вони мають у своєму портфелі безліч дієвих засобів за досить невисоку вартість.

Свою колекцію The Ordinary показувала вже в цій спільноті https://club.makeup.com.ua/post/1560/

Ці засоби присутні у мене майже завжди.

Те, без чого не уявляю свого догляду - їх гіалуронка з вітаміном Б, зволожуючий крем, молочна кислота, аргірелін та ретінол.

Гліколевий тонік не є моїм улюбленцем лише тому, що маю суху шкіру, яка в холодну пору року має шелушіння та подразнення, тож, використовувати його на постійні основі не можу (

Тонік має відлущуючі властивості та націлений на боротьбу з тьмяністю та нерівностями тона.

Використовую його саме для цих цілей приблизно 1-2 на тиждень, знову ж таки, тому що маю суху шкіру .

Він дійсно чудово висвітлює плями та робить колір шкіри більш однорідним. Взимку від нежиті в мене було подразнення під носом, ну й звичайно, потім коли все загоїлось, залишились невеликі плями. Через кілька тижнів використання тоніка плями посвітлішали, наразі маю більш рівномірний тон, але все рівно продовжую боротьбу з цим недоліком. За пару тижнів, сподіваюсь, стану красунею без цієї плямки )))))

Висипання бувають доволі рідко, але навіть якщо таке трапляється, то тонік допомагає прибрати їх за ніч.

Расход доволі економічний. Саме цей флакон використовую з літа і він мене майже повний.