Тетяна Супронюк

Пусті баночки: засоби, які допомогли мені позбавитися випадіння волосся

Пусті баночки: засоби, які допомогли мені позбавитися випадіння волосся
Пусті баночки: засоби, які допомогли мені позбавитися випадіння волосся
  • Харчова добавка "Морський колаген" California Gold Nutrition Collagen Up - пептиди гідролізованого морського колагену

Колаген є основним базовим білком, що міститься в суглобах, кістках, шкірі, нігтях та інших сполучних тканинах. Він відповідає за підтримання міцності, еластичності та гнучкості цих тканин у всьому організмі.

California Gold Nutrition Hydrolyzed Marine Collagen Peptides містить морський колаген дикого походження без добавок, який виробляється зі шкіри глибоководних і холодноводних видів риб. Колаген гідролізується ферментами (розщеплюється) на амінокислотні пептиди, що сприяє засвоєнню та біодоступності.

  • Харчова добавка "Риб'ячий жир" California Gold Nutrition Omega-3 Premium Fish Oil

Продукт створений на основі жирних кислот і риб'ячого жиру. Це справжній помічник в збереженні жіночої краси і здоров'я у всьому організмі, починаючи від густого волосся, закінчуючи здоровим гормональним фоном. Корисні жири живлять волосяні фолікули, підсилюють приплив крові до шкіри голови, завдяки чому фолікули отримують більше кисню і мікроелементів.

  • Комплекс "Шкіра, волосся, нігті" Solgar Solgar Skin Nails And Hair Formula

Це унікальна формула, в яку входить 1000 мг МСМ, вітамін С, силікон, мінерали та амінокислоти. Ця формула спрямована на вироблення колагену, який збереже молодість вашої шкіри, міцність нігтів, блиск і густоту волосся.

  • Амінокислота "L-лізин", 1000 мг Now Foods L-Lysine

Лізин або L-лізин - це одна з восьми найважливіших амінокислот, які не синтезуються організмом і надходять в нього виключно з продуктами харчування або під час прийому харчових добавок

Оскільки випадіння волосся було в мене восени, думаю дефіцит вітамінів був однозначно. Прийняла рішення пропити курс вітамінів, які підтримують здоров'я шкіри, нігтів, волосся та загальний стан і імунітет організму.

Мені цих баночок вистачило приблизно на 2,5-3 місяці.

Після курсу вітамінів побачила, що волосся стало випадати на багато менше (до прийняття препаратів, при митті голови, помічала випадіння цілими пучками, після - декілька волосин у ванні) - це був чудовий результат.

Вітаміни, на мою думку, зіграли важливу роль в моєму організмі.

Результатом була дуже задоволена