Євгенія 👩

Моя чарівна паличка 💙

Моя чарівна паличка 💙

Всім привіт ✌

З коригуючим засобом La Roche-Posay Effaclar Duo+ мене познайомила косметолог. Спочатку я до нього поставилася дуже скептично, та й особливих сподівань не покладала, а згодом полюбила і стала залежною від нього).
Розповідаю👇

Засіб представлений у мініатюрній тубі із м'якого пластику.
Упаковка дуже компактна та зручна у використанні.
Кришка відкручується, тубу закриває міцно, але іноді прокручується.
В якості дозатору вузенький "носик", який економічно виділяє засіб, не "плюється" та не забивається.

Об'єм: 40 мл, зовсім крихітка. Однак, витрата його цілком економічна, мені флакончика вистачає на 1,5-2 місяці щоденного використання.

Коли мені щось радить косметолог, то я їй довіряю, купую та користуюся, не вникаючи до складу). Я — ідеальний варіант для розводу на всі гроші світу).

Однак до складу Effaclar все ж таки загянула одним оком.

Склад не супер-натуральний, але цілком ефективний. В цілому, засіб відноситься до розряду кислотних, тому не дивно було побачити в ньому ніацинамід, саліцилову та лінолеву кислоти. Цей набір вже добре підійде для боротьби з висипаннями, принаймні для моєї шкіри).

За консистенцією засіб кремовий, дуже легкий, пластичний, ніжний. На дотик м'який, без липкості, жирності та маслянистості

Аромат не яскраво-виражений, перед його описом пішла принюхуватись). Крем використовую вже більше року, а запах так і не запам'ятала, все тому що він ледве вловимий - косметичний з легкою кислинкою. Зі шкіри швидко вивітрюється і не викликає ніякого дискомфорту.

Засіб я використовую 2 рази на день у ранковому та вечірньому догляді.
Наношу на попередньо очищену суху шкіру, через 5-10 хвилин після тонера.

Засіб м'яко ковзає по шкірі, добре розподіляється. У процесі використання немає ніяких неприємних відчуттів, хоча я чекала пощипування, все ж таки кислоти).

Майже моментально вбирається, не залишаючи на шкірі відчуттів жирності, липкості та стягнутості. Лежить максимально комфортно та невагомо.

Моє кохання з цим кремом відбулося не відразу, а десь через 2 місяці щоденного використання. Спочатку мені здавалося (а може і не здавалося), що крем не дає взагалі ніякого ефекту. Висипань менше не ставало, постакне не зникало і навіть шкіра не матувалась. Єдине, що я помітила - це рівний тон шкіри, тому засіб відмінно підходив в якості бази під макіяж.

Яскраво-виражений ефект я помітила із покупки другого тюбика. Ефект став не просто помітним, а яскраво-вираженим, крем для мене став справжньою паличкою-виручалочкою👇

Моя шкіра не критично проблемна, проте мене завжди супроводжують висипання, як дрібні прищики, так і болючі підшкірники. Також є легкі сліди постакне, які я практично поборола, але вони все ще помітні.

  • Засіб добре бореться з висипаннями, як дрібними, так і більш активними. Якщо я ввечері відчуваю, що лізе підшкірник, то намазавши шкіру Effaclar Duo + він так і не вилізе, та навіть не почервоніє). Засіб однозначно знімає запалення та болючі відчуття. Дрібні прищики відмінно підсушує, та й загалом з ним виспання стали набагато рідкішими.
  • До речі, хочу відзначити, що у мене не було загострень при використанні цього крему, хоча я на них чекала, тому що при використанні кислот - це звичайна справа).
    Єдине, що було на 3 місяць використання засобу – лущення, що теж ок, оскільки кислоти прискорюють процес оновлення шкіри. Лущення повністю пройшли напевно на 5-6 місяць використання.
  • Засіб ніби розчиняє чорні цятки, їх поменшало і навіть якщо провести пальчиком по носі, то вони не відчуваються на дотик. Знову ж таки, ефект став помітний далеко не з першого використання. В цілому, шкіра стала більш гладкою і приємною на дотик
  • Щодо постакне, то тут процес далеко не швидкий, для боротьби з ними мені знадобився щонайменше рік. Звичайно, одного ефаклара було недостатньо, але він чудово показав себе в тандемі з пілінгами та чистками у косметолога. Плями стали практично непомітними, під макіяжем їх не видно взагалі.
  • Засіб відмінно матує шкіру і має непоганий, а головне тривалий себорегулюючий ефект.
  • Відмінно вирівнює тон, візуально згладжує пори.
  • Пом'якшує, а також дає шкірі легке зволоження, цілком достатнє для комбі шкіри.

Засіб класний та ефективний, правда видимий результат потрібно почекати, але воно того варте😉