Vikulyk

Личко, як у гейші з вітаміном с від Garnier

Вітамін с подобається мені тим, що дійсно має очевидний вплив на покращення стану шкіри. Вона більш сяюча, тон рівніший, особливо непогано працює з постакне, також личко виглядає більш підтягнутим.

Я не фанат такого типу продуктів, мені зручніше гідрофільне масло, яке краще очищає весь макіяж і розчиняє спф, який я використовую практично щодня. Але я все ж знайшла використання: оскільки я змиваю макіяж не одразу після приходу додому, бо руки мої зв'язані, то за декілька годин до повного догляду протираю міцеляркою, все ж вона дійсно гарно освіжає і забирає відчуття нафарбованості тональним кремом, вона легша у використанні і тому я отримую реванш на 1,5-2 год.

Для повного зняття макіяжу мені знадобилось 2 спонжі, макіяж очей забирає досить недосконало, але на цьому етапі головне зняти тон.

Спочатку очищаю половину обличчя, щоб ви побачили, який у мене макіяж, дальше забираю весь.

Звичайний гель для вмивання, який очищує шкіру до скрипу, після нього мені потрібно багато зволоження.

Надає зразу помітний ефект сяйва, також непогано підтягує шкіру. Сама тканина досить плотна, гарно тримається на обличчі, містить в собі велику кількість крему, навіть в упаковці його залишається немало, можна використовувати в якості крему ще не один раз, тому не викидайте.

Напевне найбільш дієва річ з боксу і з самого початку найбажаніша мною. Для обличчя мені потрібно менше половини піпетки, вона реально діє і гарно вибілює обличчя. Шкіра після неї матова і не перегружена, засіб гарний, буду дальше користуватись з задоволенням.

Приємної консистенції гель, який я би не сказала, що липкий, просто залишає таку наче плівочку, як часто роблять подібні засоби, нажаль зволоження від нього мало, тому зверху ще наношу зволожуючий крем. Думаю влітку при +35 такий гель буде приємно використовувати, а поки зволоження однозначно мало.

Тестувала косметику 1,5 тижні, зміни зафіксувала на фото, як бачите стан шкіри покращився, звичайно не тільки завдяки цій косметиці, але не зашкодила вона нічим точно. Я все-таки трішки взяла себе в руки)

Лінійка засобів дійсно виконує обіцянки, зранку я планувала використовувати суто ці продукти і нічого не додавати, але все ж мені необхідний тонер з пробіотиками і хороший зволожуючий крем в додачу до ранкової рутини, бо в моєї шкіри немало проблем, які одним вітаміном с не вирішиш, я боялась тестила одразу таку велику кількість нових продуктів, але все пройшло добре.

Також хочу подякувати команді мейк ап за можливість затесту такого позитивного боксу, з радістю відкрила для себе деякі продукти.

Всім гарного дня !

04 травня, 2023
Vikulyk
04 травня, 2023