Личко, як у гейші з віта міном с від Garnier
Тестування нової косметики наклались у мене з досить проблемною поведінкою шкіри, заїдання стресу солодким, небажання добре доглядати-призвели до висипань і ще більших забитих пор. Дальше вам розповім, як впорались засоби і чи не нашкодили.
Вітамін с подобається мені тим, що дійсно має очевидний вплив на покращення стану шкіри. Вона більш сяюча, тон рівніший, особливо непогано працює з постакне, також личко виглядає більш підтягнутим.
1. Garnier micellar cleansing water vitamin c
Я не фанат такого типу продуктів, мені зручніше гідрофільне масло, яке краще очищає весь макіяж і розчиняє спф, який я використовую практично щодня. Але я все ж знайшла використання: оскільки я змиваю макіяж не одразу після приходу додому, бо руки мої зв'язані, то за декілька годин до повного догляду протираю міцеляркою, все ж вона дійсно гарно освіжає і забирає відчуття нафарбованості тональним кремом, вона легша у використанні і тому я отримую реванш на 1,5-2 год.
Для повного зняття макіяжу мені знадобилось 2 спонжі, макіяж очей забирає досить недосконало, але на цьому етапі головне зняти тон.
Спочатку очищаю половину обличчя, щоб ви побачили, який у мене макіяж, дальше забираю весь.
Garnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel
Звичайний гель для вмивання, який очищує шкіру до скрипу, після нього мені потрібно багато зволоження.
Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Hydrating Sheet Mask
Надає зразу помітний ефект сяйва, також непогано підтягує шкіру. Сама тканина досить плотна, гарно тримається на обличчі, містить в собі велику кількість крему, навіть в упаковці його залишається немало, можна використовувати в якості крему ще не один раз, тому не викидайте.
Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum
Напевне найбільш дієва річ з боксу і з самого початку найбажаніша мною. Для обличчя мені потрібно менше половини піпетки, вона реально діє і гарно вибілює обличчя. Шкіра після неї матова і не перегружена, засіб гарний, буду дальше користуватись з задоволенням.
Garnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel
Приємної консистенції гель, який я би не сказала, що липкий, просто залишає таку наче плівочку, як часто роблять подібні засоби, нажаль зволоження від нього мало, тому зверху ще наношу зволожуючий крем. Думаю влітку при +35 такий гель буде приємно використовувати, а поки зволоження однозначно мало.
Тестувала косметику 1,5 тижні, зміни зафіксувала на фото, як бачите стан шкіри покращився, звичайно не тільки завдяки цій косметиці, але не зашкодила вона нічим точно. Я все-таки трішки взяла себе в руки)
Висновок
Лінійка засобів дійсно виконує обіцянки, зранку я планувала використовувати суто ці продукти і нічого не додавати, але все ж мені необхідний тонер з пробіотиками і хороший зволожуючий крем в додачу до ранкової рутини, бо в моєї шкіри немало проблем, які одним вітаміном с не вирішиш, я боялась тестила одразу таку велику кількість нових продуктів, але все пройшло добре.
Також хочу подякувати команді мейк ап за можливість затесту такого позитивного боксу, з радістю відкрила для себе деякі продукти.
Всім гарного дня !
Коментарі (0)