Елена

Подарунковий бокс з вітаміном С від Garnier

По-перше, хочу подякувати Мейкап за подарунок, та за таку гарну можливість потестувати нові продукти, відкрити для себе щось нове. По-друге, такі бокси з однією лінією продукції можуть закрити усі потреби по догляду за шкірою. Головне, щоб продукція підійшла.

Доглядовий бокс від Garnier виглядає дуже круто. Яскраве пакування, помаранчевий колір, та як результат, гарний настрій. Я мала багато задоволення, коли знайомилася з кожним продуктом окремо.

Тестувала я продукцію 1,5 тижня, не використовуючи при цьому свої звичні засоби. Кілька днів назад додала ще санскрин. Шкіра в мене комбінована, була у непоганому стані на початку тестування.

А тепер, гойда знайомитись з кожним мешканцем цього боксу )

Це перше, що я використала з боксу. Гель має приємний аромат та щільно піниться. Після вмивання є відчуття стягнутості шкіри.

Я не дуже полюбляю гелі для вмивання, тому що майже від усіх є відчуття стягнутості шкіри. Тут хоча б не залишалось плівки на шкірі, про яку писали дівчата. ... Ага, не було )) До тих пір, поки я не стала використовувати санскрин. Зазвичай, я використовую невелику кількість гелю, мені цього вистачає. Та декілька днів тому я намагалася змити санскрин і тієї кількості гелю, що я використовую зазвичай, мені не вистачило. Тому, прийшлось вмиватися ще раз, і от тут я зрозуміла, що халепа. Я не можу вимити шкіру. Ще більше гелю, та ситуація не покращується. Тоді я зрозуміла, що то сам гель дає таке враження, наче не вимиває шкіру повністю. Та фінішем стало те, що після вмивання на щоках залишилась липкість... Тобто, невелика кількість засобу працює добре, велика має зворотний ефект.

На цю сироватку я дуже чекала та мала великі надії. Використовувала я десь 1/3 піпетки, мені цього було достатно. Сироватка добре розноситься по обличчю та відразу всмоктується. Після нанесення може з'являтися відчуття пощипування, яке через декілька хвилин проходить. Але залишається ВОНА... липкість. Дівчата, я не знаю, що в мене за шкіра така, та це біда. Майже уся лінійка викликала цей ефект. Причому, це не та липкість яка швидко проходить, ні. Моїй шкірі знадобився тиждень, щоб адаптуватися. Тому через тиждень відчуття дуже сильної липкості перейшли в просто липкість, яка проходить хвилин через 20. Але не тільки через це на мене чекав неприємний сюрприз. Вже після першого використання, моя Т-зона почала блищати, як новорічна ялинка. Отже, саліцилова кислота не пройшла повз, та зробила своє діло... Сироватка має властивість підсушувати шкіру.

Дівчатка, читала я деякі дописи, де писали, що якщо не підійшло для сухої шкіри, то підійде для жирної. Бо підсушує же. Цього не треба робити! Жирна, або схильна до жирності шкіра потребує зволоження. Саме зволоження. Бо повірте мені, ви не захочете зіткнутися з пересушеною жирною шкірою. Бо тоді вона починає виробляти ще більше себума. Якщо і надалі її підсушувати, то буде замкнуте коло. Сироватка викликала процес підсушення Т-зони. Тому я не розглядаю її для постійного користування. Можливо як SOS-засіб, коли присутнє почервоніння шкіри, або точково, на прищик, не знаю... А от на тон шкіри вона вплинула дійсно добре. Якщо не чіплятися до жирного блиску, сам тон шкіри посвіжів.

Шкода, що засіб не підійшов.

Цей засіб я також чекала так само як і сироватку. Бо це консистенція гелю, яка б мала зволожувати. Що ж могло піти не так?

Навіть не знаю. Якщо сироватка липла, то гель це взагалі щось космічне було. В перший день я використала таку схему: гель для вмивання + сироватка + (через пів години після) гель-желе. Ох, я прилипла до подушки ))) Та навіть вранці шкіра буля липкою. Після цього я стала використовувати їх окремо. Сироватку вранці, гель в вечері.

В мене дивне відчуття щодо цього засобу. Бо якогось зволоження я не відчула. Вбирається він наче добре, та залишає на обличчі плівку. Більше скажу, що після нього відчуття сухості стало тільки більше. І так, чоло почало нагадувати жирну сковорідку (((

Маска з гарним лекалом, та з великою кількістю крему. Сподобалось, не було рідини, яка б підтікала в процесі використання. Крему вистачило також на шию, та руки. Доки чекала 15 хвилин, було пощипування на підборідді, та під носом )) Що можу сказати після використання? Шкіра м'якенька, насичена, але. Знову тут це але. Липка! Я почекала годину, думала, що пройде це відчуття. Не пройшло... Пішла змивати ((

Знайома з рожевою міцелярною водою вже давно. Не відчула якоїсь відчутної різниці з цією помаранчевою. Робоча водичка.

Дякую за увагу тим, хто дочитав цей опус )) Наразі, я перейшла на інші засоби, щоб привести шкіру до тями. Про це я розповім згодом. Усім добра, та безпеки.

04 травня, 2023
Елена
04 травня, 2023