Вогонь запеклих не пече. А сонце пече. Тому розбираємо SPF.
Сьогодні тема про санскріни, а вони актуальні завжди. Незалежно від пори року, це база, яка повинна бути з вами і влітку, і взимку, і в будь-яку іншу пору року.
Я не дуже хочу заглиблюватись та розповідати теорію, бо у стрічці і без мене достатньо таргетованої реклами на цю тему. Єдине, що вас має мотивувати використовувати SPF — високі ризики отримати меланому (рак шкіри), пігментні плями та опіки.
Якщо ви думаєте, що з вами це не станеться, на минулорічному чекапі у мене знайшли 5 родимок із знаком питання, при тому що я постійно використовую захист.
Тепер до суті. Я готова сміливо запропонувати два засоби, якими я задоволена на всі 100% вже кілька років поспіль. Один для обличчя, другий — для тіла. Поїхали.
> La Roche-Posay Anthelios Age Correct SPF 50
Почну з козирів, це єдиний сонцезахисний засіб, який не провокує висипання. Помітка Age Correct не повинна вас лякати, особливо якщо ви 25+. Скажу від себе, за чотири тижні він коригує явні ознаки зневоднення шкіри (розгладжує заломи, зморшки) та освітлює пігментацію.
Що ми маємо у складі?
- технологія Cellox-B3 Tech захищає від впливу зовнішніх факторів та забезпечує потужну антиоксидантну дію;
- високий SPF 50 гарно тримає ультрафіолет, із ним майже неможливо отримати опік;
- фрагментована гіалуронова кислота гальмує вікові процеси за рахунок інтенсивного акумулювання вологи;
- Phe-Резорцин освітлює пігментні плями, вирівнює тон обличчя;
- ніацинамід прискорює регенерацію, зміцнює позаклітинний матрикс;
- крем розроблений на основі термальної води La Roche-Posay, яка додатково насичує шкіру мінералами та запобігає окисному стресу.
Що по особливостям?
- швидко поглинається, не залишає білу маску;
- не скочує декоративну косметику;
- вакуумний дозатор гарантує максимальне збереження властивостей крему + гігієнічне використання;
- протестовано дерматологами та офтальмологами (зелене світло для тих, хто носить лінзи).
> La Roche-Posay Anthelios Shaka Fluid SPF 50+
Одразу поясню чому саме він. Думаю вам знайоме відчуття «брудного тіла» влітку, через те що постійно пітнієш. Так сталось, що на літній період я відмовляюсь від будь-яких кремів для тіла, бо відчуваю себе наче дельфін — вологою та слизькою. Цей засіб має матуючі компоненти (через що його обов'язково треба зтрушувати перед використанням, на те він і shaka-shaka), а по текстурі він схожий на кефір. Швидко наноситься, швидко поглинається, захищає та не бісить.
Що ми маємо у складі?
- технологія XL-Protect із запатентованими фотостабільними УФ-фільтрами та антиоксидантами;
- діоксид кремнію матує шкіру;
- природний мінерал перліт додатково абсорбує вологу.
Що по особливостям?
- знову надійно захищає від впливу UVA- та UVB-променів;
- водостійка формула, можна купатись при умові оновлення покриття через 2 години;
- дуже легка текстура, не залишає відчуття жирності та білих слідів;
- протестовано офтальмологами та дерматологами (засіб можна наносити на ділянки навколо очей);
- маленька тара — багато продукту, вистачає на все літо;
- без запаху, можете спокійно використовувати на пляж улюблені парфуми.
Ще одна причина любити La Roche-Posay — щорічне проведення безкоштовних чекапів у рамках програми «Перевір родимку, збережи життя».
Cлідкуйте за їхнім сайтом, зазвичай перевірки припадають на день боротьби із меланомою у травні, але зараз ситуація може бути іншою.
Всім здорової шкіри та бережіть себе ✨
Коментарі (0)