Бокс з вітаміном С від Garnier
Боротьба з авітамінозом на всіх фронтах!)
Минулого місяця Makeup Club нагородив найактивніших та найкреативніших авторів чудовими подарунками від бренду Garnier. Мені теж пощастило отримати такий пакуночок, тож я отримала цілий набір по догляду за шкірою!)).
Вітамін С - антиоксидант, актив, який запобігає старінню, освітлює пігментацію та спонукає до створення колагену. Також він допомагає у боротьбі з фотостарінням, тому навесні та влітку здатен чудово доповнити нашу рутину.
Але є одне але: в мене гіперчутлива шкіра+розацеа і саме вітамін С моє обличчя сприймає не дуже добре(. Тому я вирішила проводити тестування боксу на своїй подрузі Жені (в неї нормальна шкіра без видимих проблем, взимку схильна до сухості, влітку до жирності, вік такий, як і в мене - 36 років).
Тож далі дублюю її думку після двох тижнів щоденного використання всієї серії). І першою в списку йде Міцелярна вода:
Гарний продукт. Добре очищає, має приємний цитрусовий аромат, як і інші засоби серії, не сушить шкіру. Зазвичай я мінімально фарбуюсь, тож з моїм арсеналом ця водичка впоралася без проблем. Якщо використовувати з цієї ж серії гель для вмивання та крем, то результат приємно здивує.
Garnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel
Дуже гарний гель для вмивання. Гарно піниться до м'якої текстури, але треба зовсім трішки напінити спершу на руках, а потім вже на обличчі. Шкіру не сушить (що найголовніше) і добре очищує. Після нього обличчя стає свіжим і вирівнюється тон.
Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum
Сироватка з вітаміном С та саліциловою кислотою мала стати чудодійною. Але я здивована результатом і навіть розчарована(. Адже вся серія Garnier мені дуже сподобалася, а от саме цей продукт викликав пощіпування і місцями почервоніння. Пробувала декілька разів, але результат повторювався. А після кілької днів використання я помітила невеличкі підшкірні запалення, тому довелося припинити тестування.
Garnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel
Супер класний продукт для мене, на літо це буде просто мастхев! Трохи зволожує та додає ефекту матовості шкіри. Гель легкої текстури, приємно наноситься та лягає на шкіру. Зараз у нас ще доволі прохолодно, тому соло його мені недостатньо і я додаю крем (а ще пробувала такий варіант: спочатку наносила крем, а хвилин через 15 гель - тоді він працює як база під макіяж).
Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Hydrating Sheet Mask
Тканинну маску так хотіла спробувати, що забула сфотографувати)). Під час нанесення трохи пощипувало обличчя, а після шкіра чомусь потребувала додаткової порції крему.
Загальне враження дуже позитивне: маю веснянки і вони завдяки комплексу засобів сталі світлішими. Тон обличчя також більш рівний, тому я дуже задоволена і вдячна=)
Коментарі (0)