Anna_feerie

Бокс з вітаміном С від Garnier

Бокс з вітаміном С від Garnier

Минулого місяця Makeup Club нагородив найактивніших та найкреативніших авторів чудовими подарунками від бренду Garnier. Мені теж пощастило отримати такий пакуночок, тож я отримала цілий набір по догляду за шкірою!)).

Вітамін С - антиоксидант, актив, який запобігає старінню, освітлює пігментацію та спонукає до створення колагену. Також він допомагає у боротьбі з фотостарінням, тому навесні та влітку здатен чудово доповнити нашу рутину.

Але є одне але: в мене гіперчутлива шкіра+розацеа і саме вітамін С моє обличчя сприймає не дуже добре(. Тому я вирішила проводити тестування боксу на своїй подрузі Жені (в неї нормальна шкіра без видимих проблем, взимку схильна до сухості, влітку до жирності, вік такий, як і в мене - 36 років).

Тож далі дублюю її думку після двох тижнів щоденного використання всієї серії). І першою в списку йде Міцелярна вода:

Гарний продукт. Добре очищає, має приємний цитрусовий аромат, як і інші засоби серії, не сушить шкіру. Зазвичай я мінімально фарбуюсь, тож з моїм арсеналом ця водичка впоралася без проблем. Якщо використовувати з цієї ж серії гель для вмивання та крем, то результат приємно здивує.

Бокс з вітаміном С від Garnier

Дуже гарний гель для вмивання. Гарно піниться до м'якої текстури, але треба зовсім трішки напінити спершу на руках, а потім вже на обличчі. Шкіру не сушить (що найголовніше) і добре очищує. Після нього обличчя стає свіжим і вирівнюється тон.

Сироватка з вітаміном С та саліциловою кислотою мала стати чудодійною. Але я здивована результатом і навіть розчарована(. Адже вся серія Garnier мені дуже сподобалася, а от саме цей продукт викликав пощіпування і місцями почервоніння. Пробувала декілька разів, але результат повторювався. А після кілької днів використання я помітила невеличкі підшкірні запалення, тому довелося припинити тестування.

Супер класний продукт для мене, на літо це буде просто мастхев! Трохи зволожує та додає ефекту матовості шкіри. Гель легкої текстури, приємно наноситься та лягає на шкіру. Зараз у нас ще доволі прохолодно, тому соло його мені недостатньо і я додаю крем (а ще пробувала такий варіант: спочатку наносила крем, а хвилин через 15 гель - тоді він працює як база під макіяж).

Тканинну маску так хотіла спробувати, що забула сфотографувати)). Під час нанесення трохи пощипувало обличчя, а після шкіра чомусь потребувала додаткової порції крему.

Загальне враження дуже позитивне: маю веснянки і вони завдяки комплексу засобів сталі світлішими. Тон обличчя також більш рівний, тому я дуже задоволена і вдячна=)