Очищувальний гіалуроновий алое-гель для вмивання для усіх типів шкіри Garnier Skin Naturals
Враження від засобу за результатами тестування продукції із подарункового боксу Garnier до Дня Землі #Свідомакраса
Чесно кажучи, побачивши в подарунковому боксі очищувальний гель для обличчя, я відразу подумала, що він мені не підійде, так як шкіра у мене дуже чутлива і більшість засобів для вмивання, а гелі особливо, викликають у мене страшенну сухість та неприємні відчуття. Тому здебільшого для очищення шкіри обличчя я купую пінки і то обираю просто мега-делікатні. Але яким же було моє здивування, коли я спробувала алое-гель для вмивання від Garnier! Але про все по порядку)
Оформлення/дизайн
Гель розфасований у якісний пластиковий флакон, оснащений дозатором. На флаконі є вся необхідна інформація про засіб від виробника.
Дозатор працює добре, не заїдає, не «плюється». На дозаторі є можливість блокування, що є плюсом при необхідності брати гель з собою в дорогу.
Також дуже важливим є те, що тара від засобу підлягає вторинній переробці.
Характеристика властивостей
Консистенція у засобу гелева, однорідна, доволі густа.
Колір. Гель абсолютно прозорий.
Запах – дуже приємний та освіжаючий. Такий собі алоє-огірковий) Водночас і доволі виражений, і легенький. Ненав’язливий. На шкірі відчувається деякий час після вмивання.
Піниться гель чудово! Мені вистачає буквально однієї малесенької капельки, щоб вспінити засіб до обільної піни в руках і ретельно очистити шкіру всього обличчя. Тому розхід засобу виходить дуже економним.
Змивається гель швидко, мильної плівки на шкірі після змивання не залишає.
Результат, враження від використання
Очищує шкіру гель чудово! Змиває і залишки косметики, і шкірний жир, і будь-які інші забруднення, що присутні на шкірі.
Але що мене найбільше вразило, так це те, що засіб абсолютно не сушить шкіру! Для мене це в новинку! І я дуже приємно вражена! Він її навіть не стягує (і це мою чутливу)! Використовую гель щоденно при вечірньому очищенні шкіри.
Що також для мене важливо – гель не подразнює очі, так як я ним змиваю не тільки декоративну косметику із шкіри обличчя, а й залишки міцелярної води чи гідровфільного масла, якими я знімаю макіяж з очей.
Одним словом, користуюся із задоволенням і вам рекомендую!)
Коментарі (0)