krislemly

Чи допоможе кровавий пілінг проблемній шкіри підлітка?

Чи допоможе кровавий пілінг проблемній шкіри підлітка?

Привіт-привіт!)

У цьому відгуку хочу розповісти про пілінг від The ​​Ordinary з 30% гліколевою кислотою (AHA) та 2% саліциловою кислотою (BHA). Його я купувала не для себе, а для молодшого брата. Йому 17 і як часто це буває у підлітків шкіра проблемна з висипами, комедонами та чорними цятками.

Отже, детальніше про пілінг:

Об’єм: 30ml.

У складі 30% AHA-кислот (гліколева, молочна, винна та лимонна) та 2% BHA-кислоти, яка представлена ​​саліциловою.

Крім кислот, пілінг також містить заспокійливі інгредієнти - пантенол і гіалуронову кислоту, антиоксидант - екстракт чорної моркви, екстракт тасманського перцю.

Консистенція: трішки густий, завдяки цьому наносити на обличчя доволі зручно, він не розтікається.

Наносити пілінг потрібно тільки на суху шкіру, якщо нанести на вологу буде пекти. Витримати потрібно 10 хвилин (нівякому разі не більше, можна отримати косметичний опік), використовуємо не частіше 2 разів на тиждень. Через кислоти в складі пілінг використовуємо тільки в осінньо-зимовий період та обов’язково наносимо SPF.

Результат: після використання пілінгу шкіра дуже роздратована та червона, стянута, відчуття не з комфортних.

Пілінг висвітлює сліди від минулих висипань, але не думаю, що впорається з жорстким пост-акне. Рельєф шкіри став більш рівним. Трішки звужує пори.

Підсумовуючи, можу сказати, що пілінг дійсно працює.