6 місяців на ретинолі: ДО і ПІСЛЯ
Уже понад 6 місяців я регулярно користуюся ретинолом. Так, я повелася на тренди. Однак ще жодного дня я не пошкодувала, що в моєму догляді з'явився третиноїн. Далі я розповім чому.
Retino A Retinol
Вводила його у догляд поступово, згідно із рекомендаціями косметологів. Далі дійшла до регулярного використання. При цьому важливо пам'ятати, що порція крему повинна бути розміром з горошинку.
Retino A
Обов'язковим кроком є якісне, але ніжне очищення шкіри. Для цього я використовую CeraVe Hydrating Cleanser. Також важливо добре зволожувати шкіру під час використання ретинолу. Для цього у мене є CeraVe Moisturising Lotion. Він шикарний!
Retino A
Також обов'язковим кроком є регулярне використання сонцезахисних засобів. У мене їх кілька на різні випадки життя. Японський Omi Brotherhood The Sun Protect з ефектом ментолової прохолоди став улюбленим сонцезахисним засобом.
Retino A
Перші результати використання третиноїну я побачила через 3-4 місяці. Найбільше він вплинув на мої мімічні морщини. Третиноїну вдало ся їх значно розгладити. Також шкіра стала дуже пружною і перестала так сильно пересихати.
Retino A
Також слід відзначити неймовірне сяяння шкіри. На неї наче нанесли хайлайтер. Жодна кислота чи інша діюча речовина не давала такого ефекту гладкої та сяючої шкіри. Однак на кількість прищів третиноїн не вплинув ніяк, на жаль. Зате зникли веснянки!
Retino A
Я не планую перестати використовувати третиноїн, адже результати використання мені дуже подобаються. Головне - грамотно ввести його у догляд та не забувати про сонцезахист.
Рекомендую
Коментарі (0)