Вiкторiя

Moisturising cream від CeraVe

Moisturising cream від CeraVe

Цей крем- моє перше знайомство з брендом CeraVe. Моя шкіра не суха, більше комбінована, однак зволоження дуже важливе для будь якого типу шкіри, а цей крем заявлений ще й як крем для тіла, тож я вирішила спробувати. Для першого знайомства я обрала невеликий об' єм - 50мл. Отже:

1. За інформацією для потенційного споживача, до складу входить: гіалуронова кислота, яка глибоко зволожує шкіру, есенціальні кераміди, що відновлюють захисний бар' єр шкіри, запатентована технологія MVE яка вивільняє зволожувальні компоненти впродовж 24 годин, до того ж крем не містить олій та ароматизаторів, не комедогенний та гіпоалергенний, розроблений спільно з дерматологами!

2. Мої особисті враження: крем немає запаху, легко дістається, як на мене, має дещо плотнішу текстуру ніж звичайні креми для обличча ( воно і не дивно, бо його можна використовувати і для тіла), краще за все його наносити на вологу шкіру!!!! Тоді він дуже добре розподіляється! Витрати продукту досить економічні, поглинається шкірою чудово, на обличчі невітчувається, не створює липкої плівки, шкіра приємна на дотик, зволожена, протягом дня добре веде себе на шкірі! Висипань не викликав! Використовую його вдень і іноді на нічь ( якщо не забуваю😜) як на шкіру обличча та шиї так і на зону декольте.

Активно користувалася місяць, на мою думку підійде не тільки для сухої шкіри, придивіться й ті у кого схильна до жирності або комбинована шкіра! Достойний продукт, на літо я віддаю перевагу сироваткам, а з настанням осені знову повернусь до CeraVe Moisturising!