Тетяна Веласкес

МОЯ МАМА І МАКІЯЖ. До Дня Матері про особисте ❤️

МОЯ МАМА І МАКІЯЖ. До Дня Матері  про особисте ❤️

Це моя мама. Була моделлю на макіяжі у нашій студії-школі VELASKES beauty studio 💜. Як вам образ? Напишіть у коментарях.

МОЯ МАМА І МАКІЯЖ. До Дня Матері  про особисте ❤️

Я знаю, що багатьох дівчат вчать якимсь основам краси саме мами. У нашій родині вийшло інакше) Мама не дуже фарбувалась по життю, тому і мене не дуже заохочувала до цього. Проте я сама максимально заохочувалась самостійно 🤣. Ходила з чорними смокі у школу та універ. Це для мене було вищим ступенем краси і естетики. Прости, Господи 😅.

Проте ...

Пройшов час і я стала візажистом та мамою... мій син любить косметику безмежно. Ставити свотчи - то святе. Розкурочити щось, розлити, нафарбувати собі руки і тд - це святе 🤣🤣🤣.

І саме я вже багато років вчу свою маму макіяжу, підбираю їй косметику, створюю і дарую ій доглядову косметику від нашого бренду VELASKES beauty, ділюсь сучасними трендами і цікавими новинками.

Вважаю, що це дуже круто, коли діти діляться з батьками і відкривають ім сучасний світ під новим кутом, а батьки готові слухати і продовжують розвиватися!

Вітаю всіх мам з святом 🌷. Матусі, ви найкращі у світі! Найкрасивіші, найдобріші і найпрекрасніші істоти у світі! І з макіяжем і без нього!!!

Пам'ятайте про це 💋❤️