M O N D ✨️

Чи можливо перемогти герпес за допомогою бальзаму?

Зазвичай допомагають боротися з ним всілякі мазі з антибактеріальними властивостями, але вони не всесильні. Тому, в першу чергу для профілактики, а в другу – для лікування вирішила спробувати Антигерпесний-бальзам для губ Доктор Біокон.

Замовляла на makeup; доставка швидка, ціна прємна. Запакований бальзам за типом звичайної гігієнічної помади. Повний опис та склад є на коробці.

Бальзам має суху текстуру білого кольору. Спочатку запах не відчувався, а згодом став з'являтися яскраво виражений аромат трав із великим додаванням м'яти; нагадує ліки чи аптечні мазі. Запах не нудкий.

Бальзам наноситься тонким шаром, не залишаючи після себе ні плівки, ні білого нальоту. Зволожує губи набагато менше, ніж зволожуючі помади. Мої губи не сушить. Відколи почала користуватися, помітила, що герпес почав відвідувати мене рідше, але й стверджувати, що це 100% заслуга бальзаму не можу. Щодо лікування, думаю, краще використовувати більш потужні засоби, хоча антибактеріальна дія бальзаму однозначно є .

Думаю, така річ обов'язково має бути в косметичці кожної людини, адже ніколи не знаєш, коли знадобиться. З мінусів можу назвати слабке зволоження губ, хоча це і не є його першочерговим завданням. Найкраще на додаток до бальзаму зволожувати губи звичайною гігієнічною помадою, особливо якщо у вас сухий тип шкіри.

Мені засіб сподобався, ціна невелика і зайвим точно не буде!

10 травня, 2023
M O N D ✨️
10 травня, 2023