Blondie_rs

Skin1004: продовження знайомства з брендом. Серія Brightening

Skin1004: продовження знайомства з брендом. Серія Brightening

Вітаю вас у моєму профілі! Сьогодні продовжую знайомити вас із корейським брендом Skin1004, який набирає обертів та приваблює нас своєю естетикою.

Нещодавно я опублікувала допис про їх "класичну" серію з центеллою. Посилання на допис: https://club.makeup.com.ua/post/8813/

Щоправда, вона мені зовсім не підійшла. Почалась індивідуальна реакція шкіри, тож я припинила користування через висипку. І, на жаль, з цією серією у мене схожа ситуація. Тож, розпочнемо.

Погодьтесь, в парі ці баночки виглядають просто неймовірно! Тонер представлений у 210мл пластмасовій бутилочці з матовим крижаним ефектом. Текстура трішки в'язка та без запаху. Найкраще наносити на долоньки та впитувати в обличчя масажними та втискаючими рухами. Загалом тонер виконував свою функцію непогано - тонізував шкіру після вмивання та не залишав липкості. Але знову, як і з класичною серією: через тиждень щоденного використання почала зауважувати збільшення кількості маленьких прищиків на лобі, скронях, вилицях та підборідді. Припинила використання та через 4-5 днів обличчя повернулось в норму. Шкода, що мені щось вони не підходять (єдине заспойлерю, що підійшов тонер з серії з пробіотиками, ну нареееешті!).

Сироватка представлена у солідній скляній баночці (у мене 100мл) зі зручною піпеткою. Текстура в міру водяниста, має мікро-капсули, які при контакті з обличчям розчиняються. Засіб не має запаху, тож не викличе жодного дискомфорту для тих, хто не любить віддушки. Зрештою, це й правильно, адже є загроза алергії на певний аромат, тож краще обійтись без цього. Пригадала один крем українського виробника з віддушкою конопельки. Після нанесення на обличчя хотілось його пошвидше змити, адже запах майже виїдав мені очі. Це було жахливо неприємно.

Сироватка легко розподіляється по обличчю та також не викликає жодного дискомфорту. Не залишає липкості, але за два тижні користування я не побачила ніяких вагомих змін. Скажімо так: не нашкодила - і на тому дякую. Зволоження та пом'якшення я не зауважила.

Заводити дружбу з цим брендом чи ні, спитаєте. Можливо, я вас уже розстроїла невтішними відгуками на продукти Skin1004. Але, це чисто мій негативний досвід і я мушу ним поділитись із вами. Шкіра у кожного дуже й дуже індивідуальна. Не спробувавши - ви ніколи до кінця не знатимете, як засіб проявить себе. Довкола чую багато схвальних відгуків, де тільки прославляють той чи інший бренд, а ось про негатив не всім хочеться писати.

Тому, щоб у вас не було подібних ситуацій - обов'язково ознайомтесь у міні-форматі з тим чи іншим продуктом. Власне у Skin1004 з цим проблем нема.

Та для підняття настрою скажу наступне: у мене все ж є улюблені продукти від Skin1004 та незабаром я доповню свою стрічку дописів приємними відгуками!

А зараз - бережіть себе та близьких. З обережністю тестуйте доглядову косметику та шукайте своє!

10 травня, 2023
Blondie_rs
10 травня, 2023