Євгенія 👩

Моя перша покупка під впливом спільноти 🖤

Моя перша покупка під впливом спільноти 🖤

Всім привіт ✌

У нашій спільноті я щодня знайомлюся з цікавими продуктами, які нескінченно скриню, щоб потім купити). Мені вже можна створювати окремий альбом зі скрінами 🤣

Найактивніше я додаю в закладки дописи одної прекрасної авторки - O’Ostah 🖤.

Все тому, що, судячи з фото у мене з нею дуже схожий стан шкіри і волосся, а значить що підходить їй, то з більшою ймовірністю підійде і мені 😂.

Одним з перших моїх скріншотів стала маска "Детокс" від бренду Q+A, яку я нарешті купила. Посилання на допис O’Ostah, який спонукнув мене на покупку 👇

https://club.makeup.com.ua/post/5159/

А далі мої враження👇

Маска представлена ​​в акуратній баночці. До речі, баночка набагато менша, ніж здається на фото, вона зовсім мініатюрна.
Кришка відкручується, банку закриває щільно, не прокручується.
Шийка достатньо широка, щоб дістати текстуру як пальчиком, так і лопаткою.
Об'єм: 50 гр. Витрата не зовсім економічна, якщо наносити маску не дуже щільним шаром, то її вистачить на раз 7-8.

По суті, це глиняна маска в такій собі сучасній інтерпретації, відповідно і текстура у неї класична).
Вона кремова, досить густа та щільна, тримає свою форму і при нанесенні не розтікається.
На дотик м'яка, пластична з легким відчуттям маслянистості, що в принципі і не дивно, оскільки склад дуже багатий на олії.

Аромат у маски спокійний, вона пахне глиною з легкою мигдальною ноткою. Запах дуже швидко вивітрюється зі шкіри і не завдає ніякого дискомфорту.

Я роблю "детокс" для своєї шкіри 1 раз на тиждень, у вихідні.
Наношу на попередньо очищену, суху шкіру. Часто перед нанесенням розпарюю шкіру і щиро вірю, що це допоможе мені досягти кращого результату).

Текстура м'яко розподіляється по шкірі. З першого шару нанесення лягає не зовсім рівномірно, тому я наношу маску в 2-3 шари, тоді покриття виходить щільним, але в міру.

Тримаю маску на шкірі близько 15 хвилин, поки вона не почне трохи підсихати, все за аналогією зі звичайною глиняною маскою.

Під час носіння маска не дає ніяких неприємних відчуттів, невагомо лежить на шкірі. У процесі підсихання вона не обсипається, не стягує шкіру і не лущиться.

Змиваю теплою водою з використанням тканинного спонжу. Маска змивається добре, з першого разу.

Маска дає моментальний, а не накопичувальний ефект і це чудово.

  • Дуже круто очищує шкіру від надлишків жиру. Після неї шкіра абсолютно матова і відчувається чистота до скрипу. При цьому хочу зазначити, що ефект матовості тримається досить довго.
  • Що стосується глибокого очищення, я маю на увазі - пори та чорні цятки, то це повз. Хоча справедливо буде відзначити, що маска непогано освітлює чорні цятки, за рахунок чого вони здаються не такими помітними.
  • Вирівнює тон шкіри, освіжає.
  • Дає легке зволоження, ідеально для моєї комбінованої шкіри.
  • Непогано заспокоює шкіру, знімає почервоніння та підсушує висипання. Однознано можна сказати, що маска запобігає появі нових висипів. Це логічно, якщо на шкірі менше жиру, то атмосфера для нових висипів стає менш сприятливою).

Покупкою я задоволена, маска ефективна і справді дає відчуття "детоксу".

Дякую O’Ostah за чудову пораду 🖤