Nata_Po

Mermade серія кремів для рук з ланоліном

Mermade серія кремів для рук з ланоліном

Останнім часом мене дуже зацікавили креми для рук, шукаю, по-перше, маленького формату, які зручно носити з собою та порівняно швидко завершуться, щоб розпочати щось новеньке, і, по-друге, щоб вони гарно зволожували та мали приємний аромат.

Mermade серія кремів для рук з ланоліном
Mermade серія кремів для рук з ланоліном

Мене в себе закохав мініатюрний розмір, дуже милий формат та широкий спектр ароматів. Креми для рук - це перше, що я придбала цього бренду, і ще окремо отримала в подарунок бальзам для губ, про який напишу дещо згодом.

Щодо упаковки є питання. Чула відгуки, що креми в подібних не можливо завершити до кінця, бо банально неможливо дотиснути цю пластикову упаковку і витиснути крем, який знаходиться на дні. Не можу ні спростувати, ні підтвердити, оскільки креми в мене ще нові.

Частина кремів має в собі блискітки, їх не дуже багато, але вони переносяться на шкіру, а потім відпадають. Ніяким чином не заважают ьі додають милоти засобу.

Щодо ароматів - це дуже круто, що тут можна знайти абсолютно будь-який аромат до душі, більше того, як я розумію в них є тематичні сезонні колекції, як от зимова, з ароматами про вареники, кутю, медівник та інше і це прикольно. Особисто в мене є десь 6 чи 7 кремчиків і можу сказати, що всі вони дуже класні, але абсолютно не зайшов кокосовий, от зовсім.

Аромати, до речі, достатньо виражені і тримаються на руках доволі тривало.

Текстуру крем має доволі середню, розмащується легко, витискаєтьсья з баночки нормально (але, знову ж таки, в мене він новий).Після нанесення крем повністю всмоктується, але залишається приємне, ледь-ледь відчутне відчуття зволоженості на руках, це не плівка в буквальному розумінні, а скоріше приємне відчуття зволоженої шкіри, яке залишається довше, ніж до першого миття.

Ці кремчики дуже зручно кинути в сумку, взяти в поїздку і з задоволенням користуватись. Але при використанні помітила одну особливість крему. Після нанесення чітко відчувається аромат, який і заявлено, а з вивітрюванням домінуючим запахом стає якийсь інший. Він зустрічався в різних кремах цієї марки, тому це пов'язано з якимось складником. Аромат не можу назвати найприємнішим, але і не огидний.

Хочу використати хоча би один повністю і думаю, що скоріше за все купуватиму ще.