Елена

Lalique Encre Noire A L`Extreme

Раніше я вже писала допис про старшого брата Encre Noire. І якщо там усе було серйозно, таємниче та інтровертно, то з Encre Noire A L`Extreme рівень ще вище. Старшого брата я носила сама, коли був відповідний настрій, молодшого залишаю чоловікам )

Хоча я поділила аромати на старшого, та молодшого, це лише ієрархія створення ароматів. По відчуттям, саме версія L`Extreme буде ще більш серйозна.

Це дуже солідно. Важкий флакон зі скла, матова чорна вставка. Кришка дерев'яна. Я вважаю, що оформлення на 5++.

Начальная нота: Бергамот, Кипарис, Элеми
Нота сердца: Ветивер, Ирис, Лаванда
Конечная нота: Бензоин, Сандаловое дерево

Відчуваєте цю потужність? ) Якщо його собрат, то таємничій ліс, то в цій версії ми занурюємось у нього ще глибше. Невідомими тропами до серця самого лісу. Тут темно, бо дерева такі високі, що своїми кронами закривають світло. Треба бути дуже сміливим, щоб наважитись на цю подорож. Бо варто тільки ступити сюди, як вороття вже не буде. Або ти пройдеш цей шлях, або...

Багато деревини, есенція з ветиверу, така міцна, що відчуваєш навіть на язиці цей присмак, наче п'єш гіркий відвар. Ніяких солодощів, бо це історія не про те. Тут мужність, сміливість. Коли нікому нічого не потрібно доводити. Коли ось так, без мішури та прикрас, оголена суть. Це дуже солідно, цікаво та оригінально. Аромат не простий, його не розкласти на ноти. Це єдина історія, яку хочеться слухати. Бо в ній наш герой пройшов довгий шлях, який його загартував. А це завжди варто поваги.

Шлейф присутній. Вважаю, що на прохолоду буде ідеально. Влітку може придушити. Бо аромат густий, насичений, та привабливий. Брала його на подарунок, адресат задоволений)

12 травня, 2023
Елена
12 травня, 2023