Хаiт Маргарита

Макіяж для тих, хто носить окуляри

Макіяж для тих, хто носить окуляри

📌 По-перше: окуляри - це завжди підвищена увага до ваших прекрасних очей. Тому, макіяж очей повинен бути охайним та дуже виваженим. Але є офігезний бонус: ваші розтушовки під окулярами будуть виглядати більш плавними та м'якими! 🤩🤩🤩

📌 Запам'ятайте важливу штуку - лінзи окулярів завжди роблять кольори тіней більш холодними, тому не використовуйте багато сірих тіней в макіяжі очей, бо це буде виглядати дуже брудно!❌

Беріть заздалегідь більш теплі відтінки, ніж зазвичай.

Тож, дівчатка, час теплих палеток, які так популярні останні роки - настав! Розчехляйте!🎉🎉🎉 І всі ваші бронзери теж підуть в роботу😉

📌 Як зробити так, щоб зона коло носа виглядала охайно, особливо, коли треба зняти ваші окуляри?

Не існує такого тону, який би не витирався в зоні перенісся та залізобетонно тримався на місці. Але не засмучуйтесь! Є пара лайфхаків та правил, які дозволять звести цю пролему до мінімума!👌👌

По-перше, не наносьте туди багато тону, або не намагайтеся зацементувати цю зону пластиліновими, щільними консилерами - зробите тільки гірше.

Треба робити навпаки - наносити тональний дууууже тонким шаром не розтираючими, а плескаючими (!!!) рухами, а потім добре зашліфувати невеликим пензликом цю зону тонким шаром розсипчастої пудри.

📌 Якщо ви короткозора та вдалині здатні сплутати вашу подругу з пакетом😂 , тоді ваші очі в окулярах візульно виглядають менше, ніж насправді.

Основне ваше завдання в макіяжі очей - це візуально збільшувати очі!

А це в нас що?

- широкі розтушовки

- світлі або сяючі тіні по центру рухомої повіки

- розтушована стрілка

- дуже м'який розтушований бронзовий смокі

- світлий бежевий, або ніжно- рожевий олівець на нижній слизовій

- активно профарбовані тушшю корені вій, які ви підіймаєте максимально вгору. Нижні вії фарбуємо також!

Якщо хочете, щоб я більш детально розкрила тему того - як збільшити очі мейкапом - маякніть в коментарях, я напишу окремий допис.

📌Якщо у вас, навпаки, далекозорість та без окулярів ви не здатні прочитати склад свого крему на упаковці, тоді ваші очі у окулярах виглядають більшими ( з - заздрість!) та більш опуклими, як у рибки. Ще іноді окуляри для далекозорих роблять очі більш "в купку" .

Про макіяж для близькопосаджених очей я вже писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/4563/ , рекомендую ознайомитись😉

А що стосується проблеми як зробити очі менш опуклими, тут є пара прийомів:

- малюємо стрілки, які витягують очі . Для цього починаємо розширення стрілки у зовнішньому кутику, а над зрачком стрілка повинна бути максимально тонкою.

- промальовуємо нижній каял, та міліметрик під нижніми віями та розтушовуємо маленьким пухнастим пензликом - але НЕ ШИРОКО!

- всі розтушовки тягнемо до скроні

- на центрі рухомої повіки не кладемо нічого супер-світлого та сяючого!!❌

- вії розкладаємо у бік зовнішнього кута ока.

📌 Брови фарбуємо більш яскраво, ніж зазвичай , особливо, якщо ви носите окуляри в активній темній оправі. Дуже дивно виглядають світлі, тонкі та непророблені брови з темною оправою. Не робіть так❌❌❌

Якщо ваші окуляри повітряні з непомітною оправою,тоді брови можна не дуже яскраво виділяти, та не затемнювати їх.

Ще я не рекомендую наносити дуже сяючий хайлайтер під бровою , тому що вийде дуже яскравий контраст між тією зоною та оправою і ваша НЕнависаюча повіка, стане нависаючою🤷‍♀️

📌 Використовуйте "інструменти свіжості" : консилер та рум'яна! Консилер краще обирати тон в тон з відтінком тонального крему.

А рум'яна намагайте наносити високо на яблучка щічок, та трохи розтушовкою тягнути до скроні . Бо якщо ваші рум'яна нанесені занизько - оправа ваших окулярів розділить ваше обличчя на дві частини - візуально одна частина буде сильно рум'яненька, а інша зовсім бліда.

📌 Окуляри - це вже акцент. Тому для тих, хто любить лаконічні мейкапи - переведіть акцент з макіяжу очей на яскраві губи. Це виглядає дуже сексі та трендово😍😻

📌 Для тих, хто не любить багато мейкапу на очах - моє особисте прохання: не нехтуйте міжвійовою стрілкою та густо профарбованими віями! Хоча б такими нехитрими прийомами окресліть собі очі - це вже буде виглядати гарно👌

Хто тут у нас має чотири ока? Відгукніться та розкажіть які ви лайфхаки та прийоми використовуєте? 👋👋👋

Мені це завжди дуже цікаво, бо я - як раз та сама, хто без окулярів або лінз плутає подругу та пакет😂😂😂