Цікаво, як повин ен виглядати баттер для тіла?
Joko Blend Body Butter Coconut
Відгуків на нього на Make Up не так вже й багато, тож спробую залишити тут свої враження.
Що таке баттер для тіла?
Чесно кажучі, я доволі довго уявляла собі подібні засоби як тверде вершкове масло, яке повинно танути при контакті зі шкірою. Я не маю великого досвіду використання баттерів, проте ті продукти, що в мене були раніше, саме так й виглядали.
Тож, купуючи кокосовий баттер від Joko Blend я також очікувала отримати продукт, схожий на застигле кокосове або вершкове масло. А він виявився схожий на щільний крем, що якось не квапиться танути на шкірі.
Ну нічого - крем, так крем. Вимоги для лосьонів та кремів для тіла в мене не дуже високі, тож, починаємо користування )
Ну, а взагалі, баттер для тіла - це засіб для догляду за шкірою, який містить тверді масла з кремоподібною структурою. Зазвичай він містить олії, які допомагають зволожувати і живити шкіру - кокосову олію, масло ши, масло жожоба та масло авокадо. Також у складі можуть бути екстракти різних рослин.
Отже, як вже зазначила, продукт виявляє собою крем, що майже не тане при контакті зі шкірою, і навіть на моїй сухій шкірі вбирається не так вже й швидко.
Маю засіб з кокосовим ароматом - саме мені такий аромат довподоби, в цьому баттері він досить ніжний та не насичений. На перших позиціях масло ши й кокоса (ну, це й не дивно), також є ще інші масла, що виступають в якості антиоксидантів та зволожувачів.
Загалом засіб сподобався, купувала його зі знижкою, за повну вартість, можливо не придбала б (початкова ціна була 348 грн).
Відчуття на тілі залишає приємні, легкий аромат тримається доволі довго. Мабуть, спробую також інші баттери Joko Blend.
Коментарі (0)