О'L

Цікаво, як повинен виглядати баттер для тіла?

Цікаво, як повинен виглядати баттер для тіла?

Відгуків на нього на Make Up не так вже й багато, тож спробую залишити тут свої враження.

Що таке баттер для тіла?

Чесно кажучі, я доволі довго уявляла собі подібні засоби як тверде вершкове масло, яке повинно танути при контакті зі шкірою. Я не маю великого досвіду використання баттерів, проте ті продукти, що в мене були раніше, саме так й виглядали.

Тож, купуючи кокосовий баттер від Joko Blend я також очікувала отримати продукт, схожий на застигле кокосове або вершкове масло. А він виявився схожий на щільний крем, що якось не квапиться танути на шкірі.

Ну нічого - крем, так крем. Вимоги для лосьонів та кремів для тіла в мене не дуже високі, тож, починаємо користування )

Ну, а взагалі, баттер для тіла - це засіб для догляду за шкірою, який містить тверді масла з кремоподібною структурою. Зазвичай він містить олії, які допомагають зволожувати і живити шкіру - кокосову олію, масло ши, масло жожоба та масло авокадо. Також у складі можуть бути екстракти різних рослин.

Отже, як вже зазначила, продукт виявляє собою крем, що майже не тане при контакті зі шкірою, і навіть на моїй сухій шкірі вбирається не так вже й швидко.

Маю засіб з кокосовим ароматом - саме мені такий аромат довподоби, в цьому баттері він досить ніжний та не насичений. На перших позиціях масло ши й кокоса (ну, це й не дивно), також є ще інші масла, що виступають в якості антиоксидантів та зволожувачів.

Загалом засіб сподобався, купувала його зі знижкою, за повну вартість, можливо не придбала б (початкова ціна була 348 грн).

Відчуття на тілі залишає приємні, легкий аромат тримається доволі довго. Мабуть, спробую також інші баттери Joko Blend.

Цікаво, як повинен виглядати баттер для тіла?
Цікаво, як повинен виглядати баттер для тіла?