M O N D ✨️

Як мило може бути корисним для шкіри обличчя?

Як мило може бути корисним для шкіри обличчя?

Добре відомо, що не рекомендується використовувати мило для постійного очищення шкіри обличчя та тіла. Це може призвести до негативних наслідків, таких як: втрата природного захисту шкіри, порушення гідроліпідного балансу, сухість, стягнутість, подразнення та алергічні реакції.

Однак, якщо правильно підійти до справи, умивання милом може бути корисним! Це доводить мило ручної роботи з магазину LANBENA !

На коробці є повний опис товару: загальна інф-ція ,а також Qr код для перевірки автентичності. Є кілька видів цього мила для обличчя. Для себе обрала з гіалуроновою кислотою.

  • Опис: Суміш 24К золота з гіалуроновою кислотою, проникаючи через дерму, сприяють живленню шкіри обличчя, в той час як оливкова та кокосова олія звужують пори, зволожуючи та розгладжуючи шкіру.
  • Склад: water, glycerol, hyaluronic acid, palmitoyl tripeptide-1, gold, orange oil, olive oil, coconut oil, sodium stearate, seaweed extract, sucrose, dodecanoic acid, CI69800

У складі здебільшого корисні компоненти: натуральні олії, рослинні екстракти, золото, гіалуроновау кислота та інші компоненти, що допомагають проникнути глибоко в шкіру і зволожити її.

Мило в комплекті з мішечком-мочалочкою. Не завжди використовую їх разом. Але, щоб добре відскрабувати частинки шкіри і зробити якісний масаж, краще поміщати мило в мішечок.

  • Використання просте:
  1. чистими руками змочити шкіру обличчя,
  2. помістити мішечок з милом під воду для утворення піни,
  3. круговими рухами пройтися милом по шкірі та промасажувати її,
  4. Змити піну теплою водою та витерти обличчя.

_______

LANBENA Hyaluronic Acid Handmade Soap

Як мило може бути корисним для шкіри обличчя?
Як мило може бути корисним для шкіри обличчя?

Така процедура займає кілька хвилин і не потребує навичок. Після використання мило потрібно висушити, щоб не втратило форму. Зберігати рекомендують у сухому місці, куди не потрапляють прямі сонячні промені.

Після вмивання шкіра не стягнута. Добре змиває залишки макіяжу. Пори звужує. У мене комбінована чутлива шкіра. Зволоження, як і після умивалок, трохи не вистачає, що виправляю за допомогою термальної води та зволожуючого крему.

Після довгого використання, зауважила, що зменшилися висипання на шкірі. Аромат приємний зі свіжими морськими нотками .

Об'єм мила - 4 г. Такої кількості точно вистачить на довго, якщо вмиватися вранці та ввечері.

А використовувати таке мило – одна насолода. Прозоро-блакитна основа із золотими вкрапленнями всередині виглядає незвичайно і тішить око. Мило сподобалося всім: від чудового оформлення до ефективного результату!