Вiкторiя

Capital Soleil від Vichy

Capital Soleil  від Vichy

Ну що, нарешті в Україну завітало таке довгоочікуване сонечко?! Весна цього року була прохолодною, дощовою, і ось нарешті ми дочекались справжньої весняної погоди! Індекс ультрафіолету вже 5-6, і це перші сигнали до захисту від сонця! Моя шкіра на обличчі світла, схильна до почервоніння, тому завжди віддаю перевагу засобам з SPF 50, особливо це стало актуально під час проходження лазерної епіляції, де пантенол і сонцезахисний крем стають Must have. Нажаль, я незмогла знайти в бюджетному сегменті достойний крем для облича з SPF 50, непідходив фініш, з'являлись висипання, погано захищали.. За рекомендацією вирішила спробувати дерматологічну косметику від Vichy їх лінійку Capital Soleil. Одразу уточнення- тестування продукту відбувалось не на морі а в реаліях міста.

Його властивості: завдяки SPF 50 захищає шкіру від УФ-випромінювання, оберігає від опіків,опомагає запобігати передчасному старінню шкіри,не утворює жирної плівки, а натомість забезпечує оксамитово-матовий фініш, не комедогенний.

Склад: містить гіалуронову кислоту, система фільтрів широкого спектра від УФА- та УФБ-випромінювання, термальна вода з Віші — має заспокійливу, зміцнювальну та відновлювальну дію.

Крем мені підійшов, в цілому задоволена, всі свої функції виконує, пегментація не зявлялась, опіків не було, неможу назвати його фініш матовим, але й не жирним, чи вибілює шкіру мені невидно адже вона вмене і так достатньо світла, консиситенція середня, добре розподіляється по шкірі, головне не переборщіти! Це перший засіб сегменту дерматокосметики який мені підійшов, але є цікавість спробувати й інші. Отже буду тестити ще.

Vichy Capital Soleil Достойний продукт достойного бренду! Раджу спробувати!