Хаiт Маргарита

3 причини чому вам не личить яскрава помада

3 причини чому вам не личить  яскрава помада

Часто на уроках макіяжу чую від дівчат такі фрази: " Не малюю яскраво губи,бо помада мене старить" , "... бо в мене маленькі губи", "...бо мені помада не личить"

А коли ми починаємо заглиблюватись у тему, то з'ясовується, що то не помада, а невірне її використання🤷‍♀️, тобто неправильна техніка фарбування.

Я не буду писати банальні речі, типу - "стежити за тим, щоб помада не лягала плямами та рівномірно її розподіляти", або "контур повинен бути рівний" - це ви ї без мене знаєте😉

І взагалі, як навчитися малювати собі гарні яскраві вуста я писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/3363/

Читайте, там всі лайфхаки.👌

Сьогодні поговоримо про найчастіші неочевидні з першого погляду помилки, які роблять дівчата в макіяжі губ 😉

1. Звичка фарбувати губи виключно по кольоровому контуру.

Не всі знають, що візуально скорегувати та збільшити губи можна не тільки за допомогою ін'єкцій у косметолога. Насправді природа-матінка дала нам 1 (а іноді й трошки більше) міліметрик у подарунок.😉

💋Особливо це стосується дівчат з опуклими, рельєфними губами.

Уважно подивіться на себе в дзеркало та знайдіть світлу рельєфну лінію навкого кольорового контуру губ. Так-так, це все ще ваші губи! От по цій лінії прям беріть та малюйте!

💋Якщо ваші губи не дуже рельєфні, а більш пласкі - вітаю! Вам взагалі дуже пощастило, бо простір для корекції форми та величини менш обмежений, ніж у дівчат в рельєфними губами , бо в них обмеження - це той самий рельєф, за який заходити не можна!🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️

Ваш обмежувач - це ширина вашої брови. Коли ви прив'язуєте ширину вашої брови до ширини верхньої губи - це дозволяє зрівняти основні пропорції обличчя.

2. Невірний вихід за контур

Мало розуміння, що за контур виходити в принципі можна. Ще треба розуміти як це робити правильно! ☝️

Щоб зрозуміти де саме це можна робити, подумки від одного кутка до іншого розділіть губи на три приблизно рівні частини. Так ось - найбільш привабливо виглядає збільшення в середній(центральній) треті: в цьому випадку рот трохи розтягується у висоту. 👄При цьому ведіть ПРЯМУ висхідну лінію від кута губ до найвищої точки.

Бо розтягування губ за рахунок заокруглення контуру біля кутів - виглядає неестетично та перетворює вас з томної дами в бульдожку 🥴

3. Недомальовування куточків.

Часто бачу, як дівчата нехтують чітким профарбовуванням форми губ у кутках. Це виглядає, як я люблю казати, "малювала, малювала та зненацька втомилася" ..😂

Кути губ - важлива формообразуюча лінія в обличчі! Чітко промальовані куточки задають характер мейкапу та забеспечують ефект ліфтингу!

Тому, дівчата, не лінуйтеся, промальовуйте, будь ласка, куточки губ: по перше так ваш мейкап виглядає охайніше, по-друге ви збережете такий трендовий на сьогодняшній день ефект ліфтингу в мейкапі.

Зізнавайтеся, хто які помилки робив, або робить зараз?👀

Особисто я раніше робила помилку №1 , рятувало тільки те, що від батька мені дісталися багаті вуста, ще до того як це стало мейнстрімом😅

Але, збалансованіше на моєму обличчі все одно виглядають губи, які зорієнтовані на опуклий контур.

Якщо було корисно, з вас ❤️

Якщо залишилися питання - пишіть, з радістю відповім☺️