Anna_feerie

Чудовий зволожуючий крем з СПФ25 від українського виробника!

Чудовий зволожуючий крем з СПФ25 від українського виробника!

Якось я серфіла по просторах makeup.com.ua в пошуках продуктів з азелаїновою кислотою (що це таке і чому я її так люблю можна дізнатись ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/9321/ ) і знайшла новий для себе бренд.

Зелені коробочки, лаконічний дизайн, як у професійних марок. Але склади! Тут мене очікувало справжнє здивування, адже я побачила натуральні інгредієнти в поєднанні з активами. Виявилось, що Myidi - це український космецевтичний бренд, який випускає дуже ефективні продукти зі збалансованими складовими та Ph.

Тож я не один раз повторювала покупку їхньої лінійки Acne-Off (вона для проблемної шкіри, чудово підійде при розацеа, а також від підліткових висипань). Ба більше - за моєю порадою продукти Myidi стали купувати подруги і їм також сподобалося 😍.

Чудовий зволожуючий крем з СПФ25 від українського виробника!

Ще один плюс бренду - наявність пробничків (в яких аж 5 мл, то ж вистачає на кілька днів), а також мініатюр (це взагалі моя любов, бо можна спробувати всю лінійку за мінімальний бюджет). Спочатку я була дещо скептично налаштована щодо цього крему, бо він з лінійки для сухої шкіри, а в мене комбінована чутлива.

Та моя думка змінилася з першого ж використання (всього мені вистачило крему на 4 дні). У складі 2 хімічних фільтра останнього покоління (Tinosorb та Uvenil A Plus), гіалуронова кислота, центелла, сечовина, вітамін С та олія макадамії.

Наноситься дуже приємно, швидко вбирається, незважаючи на кількість (я SPF не шкодую)). Спочатку я боялася, що крем буде заважкий, але він такий чудовий! Зволожує, живить, а головне - заспокоює шкіру! Це саме той мій улублений ефект, коли обличчя після нанесення стає менш рожевим, а тон вирівнюється. Шкода, що моя камера не здатна передати такі нюанси, бо в житті це доволі помітно!

Єдиний нюанс для мене - це аромат, він такий трав'янисто-косметичний, але мені чомусь не дуже сподобався. Та він не залишається довше 20 хвилин після нанесення, тож не можу цей пункт віднести до недоліків.

Можливо, для жирного типу шкіру буде забагато живлення, але, якщо ви на постійній основі користуєтесь кислотами/ретинолом та маєте пошкоджений бар'єр - ви також оціните цей продукт!).