Чудовий зволожуючий крем з СПФ25 від українського виробника!
Ви точно маєте познайомитись з брендом Myidi ))
Якось я серфіла по просторах makeup.com.ua в пошуках продуктів з азелаїновою кислотою (що це таке і чому я її так люблю можна дізнатись ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/9321/ ) і знайшла новий для себе бренд.
Зелені коробочки, лаконічний дизайн, як у професійних марок. Але склади! Тут мене очікувало справжнє здивування, адже я побачила натуральні інгредієнти в поєднанні з активами. Виявилось, що Myidi - це український космецевтичний бренд, який випускає дуже ефективні продукти зі збалансованими складовими та Ph.
Тож я не один раз повторювала покупку їхньої лінійки Acne-Off (вона для проблемної шкіри, чудово підійде при розацеа, а також від підліткових висипань). Ба більше - за моєю порадою продукти Myidi стали купувати подруги і їм також сподобалося 😍.
Сьогодні ж хочу розповісти, як я тестувала MyIDi H2ydrO 4D Cream SPF 25.
Ще один плюс бренду - наявність пробничків (в яких аж 5 мл, то ж вистачає на кілька днів), а також мініатюр (це взагалі моя любов, бо можна спробувати всю лінійку за мінімальний бюджет). Спочатку я була дещо скептично налаштована щодо цього крему, бо він з лінійки для сухої шкіри, а в мене комбінована чутлива.
Та моя думка змінилася з першого ж використання (всього мені вистачило крему на 4 дні). У складі 2 хімічн их фільтра останнього покоління (Tinosorb та Uvenil A Plus), гіалуронова кислота, центелла, сечовина, вітамін С та олія макадамії.
Засіб має приємну консистенцію, світло салатового відтінку.
Наноситься дуже приємно, швидко вбирається, незважаючи на кількість (я SPF не шкодую)). Спочатку я боялася, що крем буде заважкий, але він такий чудовий! Зволожує, живить, а головне - заспокоює шкіру! Це саме той мій улублений ефект, коли обличчя після нанесення стає менш рожевим, а тон вирівнюється. Шкода, що моя камера не здатна передати такі нюанси, бо в житті це доволі помітно!
Єдиний нюанс для мене - це аромат, він такий трав'янисто-косметичний, але мені чомусь не дуже сподобався. Та він не залишається довше 20 хвилин після нанесення, тож не можу цей пункт віднести до недоліків.
Як ітог, я дуууже задоволена кремом, навіть зараз він прекрасно підійшов моїй примхливій шкірі.
Можливо, для жирного типу шкіру буде забагато живлення, але, якщо ви на постійній основі користуєтесь кислотами/ретинолом та маєте пошкоджений бар'єр - ви також оціните цей продукт!).
Коментарі (0)