Оліч

Гідрофільна олія Dr.Ceuracle з пробіотиками

Гідрофільна олія Dr.Ceuracle з пробіотиками

Про цю олійку в красивій синій пляшечці вже розказав мабуть кожен бʼюті блогер і всі співпють їй оди. Тож звісно я купила її теж.

Це моя друга гідрофільна олійка, перша була в формі гідрофільного бальзаму від Heimish https://club.makeup.com.ua/post/6206/ , тому оцінюю і порівнянні з цим продуктом.

Використання: Як і будь яку іншу олійку наносимо сухими руками на сухе обличчя, розтираємо для розчинення косметики (але не довше 40 секунд), змиваємо водою, потім змиваємо гелем/пінкою і переходимо до наступного етапу догляду.

Що нам обіцяють: Олія ефективно очищує, видаляє всі забруднення, оздоровлює, освіжає. Завдяки відновленню нормальної мікрофлори, скорочується кількість запалень та подразнень. Шкіра стає менш реактивною, не реагує на шкідливі фактори. Скорочується кількість комедонів та запалених ділянок.

Що ми отримуємо: Олія дійсно дуже гарно видаляє макіяж, навіть одного натискання помпи достатньо щоб видалити спф, тональну основу і туш, тож я вважаю, що засіб дуже економний і пляшечки в 155 мл вистачить на кілька місяців щоденного використання. На мою думку висипів і комедонів дійсно стало трошки менше, тож я вважаю що всі обіцянки олійка виконує.

Порівняння з Heimish:

В порівнянні з Heimish тут ми маємо більш зручну форму продукту, мені не подобалось відкривати/закривати купу кришок, набирати лопаткою, гріти в руках масло. Натискання помпи швидше, але треба бути уважними і не розлити олію (для мене це не проблема. Аромат у Heimish хвойний, а у Dr.Ceuracle цитрусовий, що мені більше подобається. Dr.Ceuracle коштує значно дорожче, але трохи більший обʼєм і мені здається що розхід теж трохи менше. В цілому дієвість обох продуктів для мене схожа, можливо Dr.Ceuracle трошки краще, але якщо ви хочете зекономити, то Heimish буде теж цілком непоганий варіант.

Основні компоненти:

  • Лізат лактобактерій бореться із запаленнями, відновлює пошкодження, зменшує чутливість шкіри до дії факторів, які викликають подразнення. Омолоджує, підтягує, розлагоджує, стимулює регенерацію.
  • Лізат лактококів стимулює перебіг процесів обміну, зміцнює структуру, посилює бар'єрні функції.
  • Лізат біфідобактерій відновлює нормальний склад мікрофлори, стимулює регенерацію та оновлення, посилює природні захисні функції.
  • Фільтрат сахароміцетів зволожує, збагачує клітини необхідними мінералами та вітамінами. Сприяє освітленню шкіри та розгладжуванню зморшок.
  • Ферменти біфідобактерій посилюють місцевий імунітет, добре впливають на обмін речовин.
  • Ферменти лактобактерій підтримують здорову мікрофлору, сприяють прискоренню синтезу білків, ущільнюють структуру шкіри, підвищують показники пружності.

Крім пробіотиків засіб містить мікс олій:

  • оливкової;
  • жожоба;
  • цитрусових;
  • пінника лугового.

Крім того, до складу гідрофільної олії входить вітамін E.

Розбір складу не знайшов поганих складників.

Однозначно раджу спробувати!

Гідрофільна олія Dr.Ceuracle з пробіотиками