Як сіль врятувала мою руку, роботу та свято замовника ))
Всім привіт!) Сьогодні хочу поділитись чудовим лайфхаком по незвичному використанню косметичного засобу). Але почну з початку:
Минулого тижня мені замовили картину. Але! Справа була в тому, що написати її треба було дуже швидко, бо її планували подарувати на особливе свято. Я ж, як завжди, не шукаю легких шляхів, тому погодилась на таку авантюру)).
На все-про все у мене було чотири дні, тож я пішла обдумувати процес роботи і паралельно гуляти свого собаню. І все було добре, але ці 24 кінські сили раптом вирішили, що воно – Сергій Бубка – і вистрибнули за кимось, паралельно смикнувши за повідець так, що я згадала всі непристойні слова, які знала)). Руку дуже боляче потягнуло, але видимих пошкоджень не було.
Наступного ранку я взялася за роботу, але рука почала боліти. Вночі я вже не могла спати через набряк (пів долоні боліло так, що неможливо було торкнутись, також розпрямити пальці я не могла). Розтягнення чи вивіх – але то було жахливо(( А рука ж то права! Чим я буду малювати?! - подумала я та почала шукати рішення.
1) Випила протизапальне – результат 0.
2) Зробила Дарсонваль (хоч це класний девайс, але цього раз мені не допоміг).
3) Намазала маззю з гепарином та знеболювальним… і це не допомогло!
Рука боліла все сильніше, я вже й поплакала і пожаліла себе. А потім згадала про один народний метод – сольові компреси.
На щастя в мене була пачка солі для ванни з магнієм "Домашній лікар" (від компанії Ельфа). Придбала з метою лікувати нерви та розслаблюватися, але до ванни справа так і не дійшла, тож, чому б не спробувати!
Я зробила розчин (на 100 мл холодної води 1 столова ложка солі), змочила пов’язку та приклала на годину. Ніби стало легше. Ввечері півторила ще раз – точно легше! Наступного ранку я просто літала від щастя, бо біль значно зменшився і життя знову заграло яскравими фарбами (і на холсті в тому числі!))).
Тож, я встигла написати замовлення, а головне, позбавила себе тих жахливих відчуттів, коли відчуваєш себе безпорадною та не можеш думати ні про що інше, окрім болю.
P.S. Наостанок покажу результат своєї роботи =)
P.S.S. Не забуваємо, що самолікування - то крайня міра та по можливості звертаємось до лікаря!)