Євгенія 👩

Корейський зволожувач з родзинкою💧

Корейський зволожувач з родзинкою💧
Корейський зволожувач з родзинкою💧
Корейський зволожувач з родзинкою💧

Всім привіт ✌

Мій перший допис в клубі був про зволожуючий крем від Eucerin - це моя любов, яку я не зраджувала кілька років, але настав час спробувати щось новеньке).

Допис про зволожуючий крем від Eucerin: https://club.makeup.com.ua/post/4040/

Цим новеньким став - зволожуючий крем З 5 видами гіалуронової кислоти від FarmStay. Обрала його за гарними відгуками і теперь ділюся своїми враженнями 👇

Крем представлений в акуратній баночці із міцного скла з подвійним дном. Кришка відгвинчується, під нею є захисна пластикова мембрана. Щоправда, вона без "язичка" для комфортного відкриття, тому зняти її іноді проблематично, доводиться підчепляти чимось підручним.

Лопатка для нанесення крему до комплекту не виходить.

Об'єм: 80 мл, витрата економічна.

У складі цього крему дійсно є 5 форм гіалуронової кислоти:

  • Sodium Hyaluronate (105.3ppm) – натрієва сіль гіалуронової кислоти.
  • Sodium Hyaluronate Crosspolymer (2.2ppm) – схрещений полімер натрієвої солі гіалуронової кислоти.
  • Hydrolyzed Hyaluronic Acid (1.8ppm) – гідролізована форма гіалуронової кислоти.
  • Hyaluronic Acid (0.8ppm) – гіалуронова кислота.
  • Hydrolyzed Sodium Hyaluronate (0.1ppm) – гідролізована натрієва сіль гіалуронової кислоти.

Однак, всього 1 компонент має більш-менш середню концентрацію і здатний дати якийсь ефект.

Наприклад, концентрація компоненту в 0.1ppm = ледь помітний ефект або взагалі його відсутність. Тому, виробник, все ж таки, трохи прибріхує про 5 видів гіалуронової кислоти)

Крем має легку, трохи гелеву консистенцію. На дотик вона гладка, пластична, м'яка. Відчувається легка липкість, але не критично. При зіткненні зі шкірою, текстура повністю тане і на шкірі з'являються крапельки - це звичайно не нове, але, все ж таки, можна назвати такий ефект родзинкою).

Аромат не надто насичений, я не можу виділити в ньому якусь певну ноту, мені він пахне свіжістю та чистотою. На шкірі довго не затримується, тому не викликає жодного дискомфорту.

Я наношу крем 1 раз на день, в якості ранкового догляду. В принципі, його також можна використовувати як зволожуючу базу під макіяж.

Буквально маленької горошинки крему достатньо, щоб опрацювати обличчя та шию.

Текстура м'яко ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється і миттєво вбирається. Після нанесення крему ще 5 хвилин на шкірі може відчуватися невелика липкість, але з часом вона зникає.

Крем не стягує шкіру, не створює ефекту плівки, не провокує активної роботи сальних залоз. Не забив пори та не викликав жодних алергічних реакцій.

  • Крем дає гарне зволоження і живлення шкіри, при цьому відмінно утримує вологу в ній протягом усього дня.
  • Пом'якшує, робить шкіру гладкішою.
  • Тонізує.
  • Вирівнює тон і надає легкого сяйва.

Виробник обіцяє ліфтинг-ефект і розгладжування зморшок, але на собі я цього ефекту не помітила, хоча і зморшки у мене не надто вже глибокі).

В цілому, крем мені сподобався, він заслуговує на тверду 4. Як на мене, то непогана альтернатива моєму улюбленцю Eucerin. Замовлятиму його повторно, тому і рекомендуватиму).

Дякую за увагу 💕