Nata_Po

Використані баночки)

Використані баночки)

Сьогодні мова піде про 3 продукти.

Отож

1. Експрес-кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся 8-9/10

Дуже люблю ці спреї-кондиціонери для волосся. Користуюсь ними вже роками і лише змінюю колір флакончика. В мене волосся схильне до плутання, тому будь-які засоби для шовковитості та полегшення рочісування - це мій мастхев. Всі ці спреї мають приємний ненав'язливий аромат, який довго не тримається на волоссі. Але по своїй дієвості, дає і блиск волоссю, і полегшує розчісування. Дуже їх люблю і використала вже напевно баночок 10. Наношу після миття голови ще на вологе волосся, а потім вкладаю. Можу нанести вже і на більш підсушену голову. Волосся не обтяжує, не створює ефекту жирності, зализаності чи чогось подібного. Тому можу сміливо рекомендувати. Чи є ВАУ-ефект мені складно сказати, бо я в переважній більшості наношу бальзам або маску, термозахист, цей спрей, можу ще олійку на кінчики. Тому мій догляд завжди комплексний і багатокомпонентний. Але мала в арсеналі засоби, які могли додавати ефекту брудності волосся, важкості чи зализаності, або просто ніяким чином не впливали на розчісування. Тому, можу сміливо рекомендувати, мені вони подобаються)

2. Патчі від Jomtam 5/10

Я вже про них писала (https://club.makeup.com.ua/post/9973/), тому розкажу коротко. Якийсь ефект незначного короткочасного зловоження вони дають, як і блиску на обличчі. ПРОТЕ, ці блискітки, які наче симпатично виглядають на самих патчах, потім залишаються на обличчі і ви сяєте як новорічна ялинка. Ці блискітки ледь не намертво в'їдаються в шкіру і їх потім треба віддирати нігтями і навіть через день-два після використання десь періодично можна знову їх на собі відмітити. Через це я буквально драконилась щоразу, коли їх використовувала. Тому більше ніколи в житті не куплю. Окрім того вони мені здались доволі тонкими у порівнянні і швидко висихали. Тому тут також -. Не можу їх рекомендувати від слова зовсім. Неймовірно щаслива, що їх завершила і більше ніколи не придбаю патчі з блискітками.

3. Патчі від Venzen 8-9/10.

Ці патчі мені навправду сподобались. Вони товстенькі, добре зволожували і, щоб ви розуміли мені їх вистачало на хв 15-20 під очима, потім я їх клеїла на чоло, хв на 10, а потім ще на носогубку. Вони додавали приємний ефект зволоження. Це були перші мої патчі, з якими я успішно вгадала. Але, виробництво Китай, тому не зовсім впевнена стосовно складу цього продукту. Але, чисто по ефекту та якості мені все сподобалось і я можу їх рекомендувати, оскільки ціна/якість - на висоті. Особливо в порівнянні з патчами від Jomtam, які просот пекельні.