Anna_feerie

Пусті баночки: догляд за обличчям

Пусті баночки: догляд за обличчям

Мені завжди подобалась рубрика «Пусті баночки» в улюблених блогерів, тому вирішила теж таку зробити)). Сьогодні розповім про продукти для обличчя, які я обов’язково повторю, а які ні.

Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser

Це моє відкриття і реально працюючий гель, який ідеально підходить для лікування запалень, при цьому не пошкоджує шкірний бар’єр. Він економічний, дієвий (він зробив те, що не змогли аптечні засоби - в мене був допис про боротьбу з акне на спині: https://club.makeup.com.ua/post/5546/). Єдиний недолік – доволі відчутний аромат чайного дерева, але для мене це взагалі не проблема, зважаючи на крутий ефект! Точно купуватиму ще 👍.

Пусті баночки: догляд за обличчям

Ви можете спитати, чого це я пишу не по порядку застосування, адже це гідрофільний бальзам. І будете праві, але частково: адже це продукт два в одному – засіб для зняття макіяжу та маска з АНА кислотами. І особисто я здебільшого використовувала його саме як маску (бо, якщо чесно, за таку ціну шкода було їм просто знімати мейк))). Хоч з цим завданням він також справляється добре.

Як маска продукт доволі м’який, жодного разу не пересушив мою примхливу шкіру. Чи куплю знов? Скоріше ні, бо дуже дорогий. Поки що мене цілком влаштовує мій корейський бальзамчик https://club.makeup.com.ua/post/6188/, а ще я знайшла дуже ефективний кислотний продукт, що ідеально підходить для чутливої шкіри з акне: https://club.makeup.com.ua/post/9321/.

Ця есенція точно варта того, щоб її повторити! При регулярному використанні її вистачило на 5 місяців, причому я ще й з мамою поділилася). Супер крутий засіб для зволоження та заспокоєння шкіри, що готує обличчя до подальшого догляду та робить красивий глас-скін ефект 😍. Після цієї баночки есенції тепер обов’язковий крок в моїй рутині, бо з ними реально покращується ефект від догляду.

Цей крем не став моїм улюбленцем, хоч його склад доволі хороший. В принципі, з часом я пристосувалася, звикла до аромату ефірних олій, навіть відчуття потепління шкіри вже не було таким помітним. Натомість після нанесення шкіра залишалася зволоженою і з ефектом глоу. Але чогось не вистачило мені). Тому повторювати не буду, якщо вже обирати з цього бренду, краще спробую крем з пробіотиками, який рекомендувала @Blondie_rs.

Одразу вибачаюся за вигляд туби - мій собань трохи покоцав кришечку))). Цей корейський кремчик для зони навколо очей був моїм фаворитом довгий час… допоки виробник не змінив формулу. Так склалося, що в черговий раз я купила велику версію 30 мл і потрапила вже на новий склад, який не робив майже нічого((.

Якщо перша версія була справді густої, насиченої текстури та мала помітний ефект вже через кілька днів застосування (мої мімічні зморшки ставали практично непомітними), то оновлений формат не працював від слова зовсім. Єдиний плюс – це те, що 30 мл об’єму вистачає надовго, але зважаючи на відсутність очікуваного ефекту, не зовсім-то і плюс.

Ось такий вийшов списочок, планую продовжити рубрику з засобами для волосся та декоративною косметикою, якщо вам таке цікаво 🤗 🤗 🤗.