Очищуючі засоби дл я обличчя від Weleda 🌿
Пінка та гель для обличчя 🌱
Хочу розповісти про 2 моїх очищуючих засобів для обличчя 🫡
Гель для обличчя Weleda Naturally Clear Purifying Gel Cleanser та пінка 🙂
Мені вони дуже допомогають у щоденному догляді за обличчям та приємні у використанні 😉
1️⃣ Гель для обличчя Weleda Naturally Clear Purifying Gel Cleanser
Особливості які заявляє виробник:
- очищає шкіру обличчя від макіяжу та забруднень;
- у складі немає консервантів;
- підходить для проблемної та жирної шкіри;
- звужує пори, позбавляє жирного блиску;
- містить екстракти кори верби, гамамелісу та кореня солодки.
🫡 Особливості від мене які я підтверджую:
- гель прозорий зеленуватого кольору;
- сильно пахне травами: після використання обличчя начебто пахне мʼятою та має холодок якийсь, хоча не бачила її в складі, тому може це моя шкіра так реагує 🤷🏻♀️
- добре очищує шкіру та дійсно прибирає жирний блиск , є відчуття легкості;
- класно працює якщо є якісь маленькі почервоніння , він намагається прибирати їх трошки , але 100%ної магії немає;
Використовую щоденно або через день , мені його хватає на 2 місяці
2️⃣ Очищуюча ніжна пінка для обличчя
Особливості які заявляє виробник:
- в складі натуральні екстракти ірису, гамамелісу, ефірні олії лимона, лаванди, апельсину;
- тонізує та заспокоює запалені ділянки;
- звужує пори;
- запобігає появі сухості та почервоніння;
- підходить для видалення макіяжу.
🫡 Особливості від мене які я підтверджую:
- не відчуваю я ніяких натуральних компонентів, навіть і не пахне. Хоча майже вся продукція від Weleda пахне травами;
- не погоджуюсь що запобігає появі сухості. Якщо використати пінку і потім забути нанести міст або крем то шкіра дуже суха, тому працює добре лише в комбінації.
- дійсно добре очищає. Я змивала пінку лише залишки макіяжу, а не весь. Тому тут кажу що після використання шкіра начебто «скріпить»;
- В мене зараз немає проблем з порами. Тому тут я не можу підтвердити що відсутність пор це ефект від довгого використання цієї пінки. Відсутність цієї проблеми це результат це усіх моїх засобів догляду в які ця пінка також входить.
Хватає на 1,5 місяці використання 🫡
Висновки 😊
Продуктів очищення обличчя на ринку безліч і тому підібрати можна все і для всіх.
Я користуюсь цими продуктами ~1 рік і наразі не планую змінювати, бо вони мене повністю влаштовують за своєю якістю та властивостями 🌿 також ціни на них приємні😄
Можу рекомендувати точно гель, бо тут я впевнена що він підійде для всіх. Особливо відьмочкам що полюбляють всякий травʼяний догляд 😅
Щодо пінки для обличчя: тут треба тестувати. Я думаю що вона не підійде для сухої шкіри обличчя, і деяким може не сподобатись запах. Раніше я користувалась корейською пінкою (назву не памʼятаю), в них є безліч класних продуктів , але наразі мене супер влаштовує ця пінка і її очищуючі якості.
Всім love 💕
Коментарі (0)