Серія Effaclar врятувала моє обличчя
Вкінці 2017 році я перейшла на косметику La Roche-Posay серії Effaclar.
Тоді буквально за кілька місяців ця лінійка допомогла мені майже повністю позбутися висипань. Таким чистим моє обличчя не було з 14 років. На фото до і після - різниця лише 58 днів.
La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel
Цю пінку багато хто хейтит за агресивність. Можливо. Зате вона дуже ефективно очищує пори. Вона не найагресивніша в серії, тому підход ить і для регулярного використання. Хто б що не писав, а я досі її люблю і час від часу повертаюся до неї.
La Roche-Posay Effaclar Duo +
Справжня знахідка для проблемної шкіри! Витягує з обличчя всі глибокі кистозні прищі, роблячи загострення на 3-4 тиждень використання. А далі наступає повне очищення від підшкірних вугрів і комедонів. Шкіра стає гладкою, під пальцями немає ніяких горбочків і затвердінь. Шкіра починає сяяти, рельєф стає ідеальним.
La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel
Найагресивніша вмивашка бренду. Але за рахунок саліцилки вона дуже ефективно очищує шкіру, буквально витягує підшкірні прищі назовні та підсушує їх. Наразі не використовую її регулярно, бо користуюся ретинолом. Але час від часу мию нею щоки та спину, де у мене бувають гормональні висипи.
На фото нижче - моє загострення 1.5 роки тому: ДО та ПІСЛЯ