Nata_Po

Черговий набір пустих баночок та скляночок)

Черговий набір пустих баночок та скляночок)

Щось використалось за місяць, а щось вже чекало, щоб побачити дно трошки довше)

Як я вже казала, різноманітними рідкими милами цієї фірми я вже користуюсь просто роками. В них є як звичайні пакети на 460мл, так і літрові банки, як в мене. З літровими трошки зручніше, бо вони трошки дешевше виходять, + зручніше наливати і за потреби, баночку з дозатором можна використати повторно для якогось миття, побутової води і тд.

Щодо самого мила. Не сушить руки, чудово пахне, має приємні квітково-фруктові аромати, не рідке, і не занадто густе. Має приєємні пастельні відтінки. Іноді, як маю настрій, я в одну баночку пошарово можу налити 3-4 мила різних кольорів, виходить гарно) При потребі також можу його використати у якості гелю для душу і все також чудово.

Тож 10000 разів рекомендую і продовжую далі купувати)

Пробачте, я не використала цей кремчик, але зато використала у поїздці його мініатюрку, яку мені поклали у подарунок до замовлення. Крем дуже приємний, не залишає плівочок чи жирності, тим не менш залишає після себе приємне відчуття зволоження. Я його ще використовувала і на ніжки, все було чудово. Має дуже ніжний і не інтенсивний запах чогось солоденького.

Він мені сподобався, тому рада, що маю ще цей на 45мл, але в подальшому, коли підвикористаю свої запаси кремів, думаю, що повторюватиму, бо дуже ніжний і приємний крем, можу рекомендувати)

П.С. Випадково на сайті наткнулась на лот зі 100 пробниками цього крему)) можливо комусь і знадобиться)

На жаль я викинула пустий тюбик і лише потім подумала, що його можна було сфотографувати, але було пізно. В мене є дубль цього крему, тож розповім.

Купувала в АТБ, це з цвітом черешні, а є ще з динькою. Обидва аромати достатньо насичені, але приємні. Кремчик на 30мл, непоганий варіант для сумочки, де він в мене і лежав. Він дуже бюджетний і я його ще купувала в свій час на знижках.

Але, після використання цілого тюбика зрозуміла, що не рекомендувала би. Він не всмоктуєтья повністю і залишає плівочку невідчутну до моменту намочування чи миття рук. Тоді вони стають жирненькими і слизькими. Відповідно крем не всмоктується, а залишається на поверхні, створюючи ілюзію зволоження. Окрім цього я не можу сказати, що він дав мені якесь неймовірне зволоження чи щось. Трошки часу пройшло і знову суха шкіра без особливого ефекту.

Тому за оформлення +, бо він миленький, але за наповнення -. Більше не куплю.

Я використала цю маленьку баночку на 50мл за 3-4 використання.

Я вже робила огляд на цей шампунь https://club.makeup.com.ua/post/11031/. Тому не хочу сильно повторюватись, лише скажу, що вони для мене повноцінне відкриття і це дуже класна штука для подорожей чи екстренного використання.

Тому дуже-дуже-дуже рекомендую) Маю 2 повнорозмірні банки, тому після використання їх, придбаю залюбки ще раз.

Я вже про неї писала повноцінний відгук ось тут -

https://club.makeup.com.ua/post/13000/.

Приємна сироватка, яка дійсно дає зволоження, має не дуже інтенсивний запах і дещо гелеподібну консистенцію. Мене задовільнило все, але в неї достатньо швидкий розхід, як мені здається якраз за рахунок цієї в'язкості. Бо іншими сироватками я користуюсь дуже довго і враження, що їхня кількість так і не зменшується, а тут все тануло на очах.

Чи можу рекомендувати? так, однозначно, але, якщо купувати на знижках) Я повторювати її не планую)

Цей гель бере участь у моєму Project Pan

1 частина https://club.makeup.com.ua/post/10672/

2 частина https://club.makeup.com.ua/post/12987/

І я неймовірно щаслива, що все ж його добила. В мене достатньо жорсткі брови, які люблять падати вниз. Щоб ви розуміли, їх більш-менш непогано тримав гель від ноунейм бренду та гель-клей від got2b. Все решта або фіксує на 3 хв, або просто змочує їх трошки і все. Тут аналогічна історія. Ледь-ледь помітна фіксація начебто є. Але вона абсолютно непомітна. Можливо, людям з більш слухняними бровами, яким потрібна ледь-ледь фіксація буде ок, мені не підійшло.

Більше не придбаю)