BELENKAYA

Висипання від SPF-засобів

Висипання від SPF-засобів

Якщо вже обирати, мені легше постаріти, ніж спостерігати запалення на обличчі та тілі. Але після 25 років, перспектива появи зморшок і пігментації тисне мені на якийсь відділ головного мозку і змушує ночами люто думскролити сайти з косметикою в пошуках чогось, що мені не зашкодить.

Я довгий час користувалася виключно некомедогенними SPF-засобами, але тим чи іншим чином, вони все одно впливали на якість моєї шкіри.

O kurwa, це якийсь податок на молодість у вигляді безкінечної боротьби з акне? Можливо, але не сьогодні. Собака була зарита трошки глибше.

✨Богоспасенне очищення✨

Справа в тому, що більшість SPF виготовлені на так званій «зворотній емульсії», тобто <олія у воді>. І фізичні, і хімічні фільтри доволі важко адаптувати у косметиці, саме тому їх і поміщають у ці зворотні емульсії.

Пінками це щастя не змити. Найкраще для цього підійдуть гідрофільні олії/бальзами/щербети, або міцелярна вода (краще, якщо двофазна).

Так, ми знову повертаємося до теми двохетапного очищення, і чому воно нам так необхідно при використанні сучасних формул.

Враховуючи, яку кількість сонцезахисних засобів ми маємо використовувати щодня + косметика зверху — шанс отримати загострення дуже зростає.

Про цей SPF не написав тільки лінивий, але він дійсно вразив мене своєю текстурою.

Зазвичай після використання сонцезахисних засобів з'являється відчуття важкості, неначе на обличчя нанесли щось зайве. Я вже мовчу про те, що косметика тримається на ньому з останніх сил, особливо у спеку.

Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ має гелево-кремову консистенцію, яка зовсім не заважає протягом усього дня.

[+]:

- не залишає білого касту;

- можна наносити у великій кількості і він вбереться;

- на ньому чудово сидить декоративка;

- має у складі екстракт рису (30%) та пробіотики, що попереджають запалення;

- має висвітлювальні властивості.

[-]:

- через доволі легку консистенцію, він швидко закінчується;

- ціна.

Я продовжую користуватися міцелярним гелем, про який вже писала пост: https://club.makeup.com.ua/post/10253/. Після нього завжди викоистовую гель на водній основі чи пінку. Але дуже хочу спробувати гідрофільну олію чи гідрофільний бальзам, коли закінчиться Babe.

Можливо у вас є фаворити? Буду дуже вдячна за рекомендації!